Επίσπευση της διαδικασίας ένταξης των μελετών του ΒΟΑΚ στο ΕΣΠΑ

Εκτύπωση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΣΤΟ ΕΣΠΑ
Μετά από την ευρεία σύσκεψη, που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Νομαρχία, για την ενημέρωση των αρχών και φορέων του Νομού  από τον προϊστάμενο της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ κ. Αγαπάκη και στελεχών της υπηρεσίας του για τις μελέτες και τα έργα του ΒΟΑΚ σε επίπεδο Νομού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5/5/2009 στο Ηράκλειο συνάντηση μεταξύ της Αντινομάρχου Ρεθύμνου κ. Ζωής Σταρένιου - Μπριλάκη και του κ. Καγιαμπάκη ο οποίος είναι στέλεχος της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ.

Στη συνάντηση αυτή στην οποία ήταν παρόντες ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ και μέλος του Δ.Σ κ. Κρυοβρυσανάκης και η συνεργάτης της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ κ. Παπαναστασίου, έγινε εκτενής ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι μελέτες που αφορούν το Νομό μας, ώστε να έχει τη δυνατότητα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνουν, σε συνεργασία με το ΤΕΕ Ρεθύμνου, να παρέμβει στην προώθηση των διαδικασιών για τις περαιτέρω γνωμοδοτήσεις από τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης, σε συνεργασία με την αρμόδια Αντινομάρχη κ. Ζωή Σταρένιου Μπριλάκη, θα προχωρήσει στο συντονισμό των δράσεων με τους φορείς του Νομού, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία ένταξης των μελετών στο ΕΣΠΑ.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία