Αστυνομικό Δελτίο

Εκτύπωση

Στα πλαίσια της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας στο Νομό μας, στις 30/04/2009 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τις 01/05/2009, πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση μας, Αστυνομική επιχείρηση, με την συγκρότηση δέκα (10) συνεργείων ελέγχου, αποτελούμενα από δέκα εννέα (19) οχήματα και (46) συνολικά Αστυνομικούς υφισταμένων υπηρεσιών μας όπου, βεβαιώθηκαν συνολικά 307 παραβάσεις, (Ασφάλειας - Τάξης - Τροχαίας ) και συνελήφθησαν δεκατρία (13) άτομα.

Παρόμοιες Αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον από την υπηρεσία μας.
 


Κατά το παρελθόν διήμερο Άντρες του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου σε συνεργασία με Αστυνομικούς αρμοδίων υπηρεσιών μας, ενήργησαν ελέγχους σε δύο ιδιόκτητες ποιμνιοστασίων, κατοίκων των Δήμων Συβρίτου και Αρκαδίου, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις του Νομού περί Ζωοκλοπής αλλά και της σχετικής Αστυνομικής Διάταξης, και συνελήφθησαν δύο (2) άτομα.

Σχετικές προανακρίσεις ενεργούν το Τ.Α. Ρεθύμνου και το Α.Τ. Ανάριου.
 


Την 03.00 ώρα στις 02/05/2009 Άντρες του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Α.Τ. Επισκοπής, ενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το το οποίο οδηγούσε ένα ημεδαπό άτομο με επιβάτη μία αλλοδαπή γυναίκα, η οποία στερείτο ταξιδιωτικών εγγράφων, όπου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία γεμιστήρα πιστολιού, και δεκαπέντε (15) πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν.
Προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Επισκοπής Ρεθύμνης.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία