Απάντηση του Υφυπουργού Υγείας προς την κ.Όλγα Κεφαλογιάννη

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη έλαβε απάντηση από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Γεώργιο Παπαγεωργίου στην από 1η Απριλίου 2009 αναφορά της στη Βουλή σχετικά με θέματα λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου Κουρητών.

Ο κ. Υφυπουργός στην απάντηση του τονίζει, ότι για το μονοθέσιο ιατρείο της Νίθαυρης η θέση του γιατρού έχει προκηρυχθεί και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής του. Η δε απόφαση διορισμού παρελήφθη από την ΔΥΠΕ Κρήτης ήδη από τις 9 Απριλίου 2009.

Σε ότι αφορά το ιατρείο του Φουρφουρά, σχετικά με τη δεύτερη θέση γιατρού, η οποία ήταν κενή, επίσης έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η απόφαση διορισμού παρελήφθη από την ΔΥΠΕ Κρήτης ήδη από τις 9 Απριλίου 2009.

Σύμφωνα με τον κ. Υφυπουργό, οι γιατροί έχουν ήδη επιλεγεί και εντός των ημερών θα αναλάβουν καθήκοντα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για να καλύψουν τις ανάγκες των δύο ιατρείων του Δήμου Κουρητών ενώ αντίστοιχα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την κάλυψη της κενής θέσης του ιατρείου του Μέρωνα του Δήμου Συβρίτου.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία για την πρόσληψη παιδιάτρου και οδοντιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής.

Η Βουλευτής του νομού θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν στο τομέα υγείας του νομού μας με στόχο την παροχή των απαιτούμενων υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία