Σε Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο η Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της Νομαρχίας Ηρακλείου.

Εκτύπωση

Σε Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο η Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της Νομαρχίας Ηρακλείου

Την ευκαιρία να απολαύσουν τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου είχαν οι πολίτες της Κρήτης σε τρεις συναυλίες που δόθηκαν σε Ρέθυμνο, Χανιά και Άγιο Νικόλαο αντίστοιχα. Στις συναυλίες παρευρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη.

Συγκεκριμένα, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία παρουσίασε αποσπάσματα από τα έργα Κάρμεν, Ναμπούκο, Τροβατόρε, Κουρέα της Σεβίλης, Λίμνη των Κύκνων, Καρυοθραύστης, μαγεύοντας το κοινό.

Η κ. Σχοιναράκη, χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις, επεσήμανε: «Συνέχεια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε με την ίδρυση της Μικτής Χορωδίας, της Νεανικής - Παιδικής Χορωδίας και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου αποτελούν μια σειρά συναυλιών που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Κρήτης.
Οι συναυλίες αυτές παρουσιάζουν στους πολίτες του νησιού έργα σημαντικών διεθνών καλλιτεχνών, δίνοντας παράλληλα στους ντόπιους καλλιτέχνες ένα βήμα δημιουργικής έκφρασης με τελικό στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής στον τόπο μας».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 20 Μάρ 2018

Αρθρογραφία