ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2009.

Εκτύπωση

Λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το 2009
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο Σούνιο Αττικής.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα.
Η συμμετοχή στις κατασκηνώσεις είναι εντελώς δωρεάν. Οι κατασκηνωτές θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα μετακίνησης τους (εισιτήρια).  

Τα παιδιά πρέπει:

  • Να είναι ηλικίας από 7 έως 15 χρονών βεβαιούμενης οπωσδήποτε με πιστοποιητικό γεννήσεως, δηλαδή παιδιά που γεννήθηκαν από το 1994 μέχρι και το 2002.
  • Να μην πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική αρρώστια ή κάποιο άλλο αίτιο, το οποίο θα τα εμποδίζει να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης (κολύμπι, τρέξιμο κ.λ.π.).

Κατά το τρέχον έτος θα υπάρξουν τέσσερις περίοδοι ως εξής:

  • 1η περίοδος: Από 24 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου τ.ε. (μικτή αγοριών - κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρόνων).
  • 2η περίοδος: Από 10 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου τ.ε. (μικτή αγοριών - κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρόνων).
  • 3η περίοδος: Από 27 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου τ.ε. (κοριτσιών ηλικίας 13-15 χρόνων).
  • 4η περίοδος: Από 12 Αυγούστου μέχρι 28 Αυγούστου τ.ε. (αγοριών ηλικίας 13-15 χρόνων).

Από 31/8 τ.ε. μέχρι 18/9 τ.ε. θα λειτουργήσει η περίοδος οικογενειών με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία, χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις συμμετοχής και λοιπά δικαιολογητικά 35 μέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου (Έβανς 60, γραφείο 8, τηλέφωνο 2810-309307, κ. Ανδρουλιδάκη).

Οι αιτήσεις της πρώτης περιόδου πρέπει να φτάσουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το αργότερο μέχρι τις 24 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία