9ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Χερσόνησο Ηρακλείου

Εκτύπωση

9ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

24-26 Απριλίου 2009
Χερσόνησος Ηρακλείου


Το Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο είναι ο πρώτος ιστορικά συνεδριακός φαρμακευτικός θεσμός με λαμπρή ιστορία και παράδοση επιτυχίας.

Απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδας και συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον του συνόλου των φαρμακοποιών της Κρήτης, αλλά και εκατοντάδων φαρμακοποιών από άλλα μέρη της χώρας.

Είναι το μοναδικό φαρμακευτικό συνέδριο που συνδυάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα επιστημονικών διαλέξεων και, ταυτόχρονα, πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.
To 9o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου και την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, θα διεξαχθεί στο Knossos Royal Village, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.


Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνεδριακό μέρος με πλούσια θεματολογία, εκθεσιακό μέρος και πλήθος εκδηλώσεων για τους φαρμακοποιούς:

 

  1. Παρασκευή 24 Απριλίου: Επίσημη έναρξη το βράδυ, με κοκτέιλ υποδοχής και τη συμμετοχή ελληνικού μουσικού συγκροτήματος.
  2. Σάββατο 25 Απριλίου: Δύο συνεδριακές ενότητες (πρωί και απόγευμα), μεσημεριανό γεύμα και επίσημο Gala Dinner με τη συμμετοχή λαϊκής ορχήστρας και παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων.
  3. Κυριακή 26 Απριλίου: Πρωινή συνεδριακή ενότητα, διάλειμμα καφέ και κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου με Γενική Συνέλευση των φαρμακοποιών. Το επόμενο διάστημα θα αποσταλεί στα φαρμακεία ειδικό ενημερωτικό έντυπο με αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο Συνέδριο και Φόρμα Εγγραφής.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ TV, ΡΑΔΙΟ 98.4 και ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Τοποθεσία: Χερσόνησο Ηρακλείου - ξενοδοχεία Knossos Royal Village και Royal Mare Village.  Επαφή: Φαρμακευτικός Σύλλογος Ηρακλείου

Οργάνωση Γραμματεία: K-Provoli, τηλ. 210 2715032

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία