Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας του 2007 από την Αστυνομία Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας του 2007 από την Αστυνομία Ρεθύμνου

Ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου του 2007 στην περιοχή Μαρουλούς του Δήμου Λαππαίων, εξιχνίασε η Αστυνομία Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ασφάλειας κ. Παντελή Μουρτζανό, τρεις κουκουλοφόροι, την ημέρα της ληστείας ακινητοποίησαν διανομέα τσιγάρων, αφού πρώτα έκλεισαν το οδόστρωμα με βράχους και συρματοπλέγματα, τον ανάγκασαν να κατέβει από το αυτοκίνητο της διανομής που οδηγούσε και επιβιβάστηκαν οι ίδιοι για να το εγκαταλείψουν στη συνέχεια στο 3ο χλμ Μαρουλούς-Μυριοκέφαλων.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μουρτζανός, από το αυτοκίνητο είχαν αφαιρέσει το τσαντάκι με τις εισπράξεις των πωλήσεων το ποσό των οποίων έφτανε τις 4.200 ευρώ και πακέτα με τσιγάρα αξίας 1100 ευρώ.

Από την προανάκριση που προενήργησε αρχικά το Α.Τ. Επισκοπής και στη συνέχεια το Α.Τ. Ρεθύμνου, προέκυψε ότι οι δράστες είναι πέντε άνδρες, οι τρεις κουκουλοφόροι και δύο ακόμη συνεργοί, ηλικίας από 27 έως 41 ετών, που κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαππαίων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι δεν έχουν συλληφθεί, λόγο παρέλευσης του αυτοφώρου, η δικογραφία τους όμως έχει αποσταλλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες ληστείες.

Ο κ. Μουρτζανός επισήμανε τέλος ότι τέτοιου είδους σοβαρές υποθέσεις, η Αστυνομία δεν τις βάζει στο αρχείο της αλλά τις αναθέτει σε έμπειρους αξιωματικούς της, προκειμένου να συνεχίσουν τις έρευνες και να τις φέρουν εις πέρας. 


  


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία