Εκθέσεις Real Estate διεθνούς ακτινοβολίας που μας αφορούν

Εκτύπωση

The International Road Shows, Networking Events
in Oslo, Stockholm, Moscow and London

 

Ξεχωριστή απήχηση στους ελληνικούς ομίλους και στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, των κατασκευών, του τουριστικού real estate, των τροφίμων και των ποτών έχει σημειώσει η διεθνούς εμβέλειας ενημερωτική περιοδεία την οποία συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να πραγματοποιεί η Real Travel Media Group σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Το ενδιαφέρον και το κυριότερο η συμμετοχή τους στα Roadshows, τα οποία θα διεξάγει η Real Travel Media Group έως τα τέλη της τρέχουσας περιόδου σε ιδιαίτερες για την Ελλάδα χώρες της Γηραιάς ηπείρου, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένο. Γεγονός που δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση αφού η Real Travel Media Group με την τεχνογνωσία της έχει θέσει ως σταθμούς της διεθνούς ενημερωτικής περιοδείας της παραδοσιακές και εν αναπτύξει, για τον ελληνικό τουρισμό και την παραθεριστική κατοικία, αγορές.

Συγκεκριμένα, πρώτος σταθμός της διεθνούς ενημερωτικής περιοδείας της Real Travel είναι η Ρωσία όπου το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της ανερχόμενης, για τον παγκόσμια τουρισμό, δύναμης, και στο πολυτελές Metropol Hotel το 2ο Greek Tourism & Property in Moscow.


Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, της World Travel Market, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2008 το 2ο Tourism & Property in London στους χώρους του The Foreign Press Association.

Τέλος, στο πολυτελές Opera House θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2009 το Greek Tourism & Property in Stockholm. Ακολούθως, θα διεξαχθεί και το Greek Tourism & Property in Oslo, στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, στους χώρους του υπερπολυτελούς Oslo Military Society.

Επισημαίνεται ότι η Real Travel Media Group έχει προσκαλέσει και στις τέσσερις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό: εκατοντάδες funds, μεσιτικά γραφεία, εκπροσώπους χρηματοοικονομικών οργανισμών, tour operators, με παράλληλη εξειδίκευση στον τομέα του holiday homes, επικεφαλείς εταιριών ακίνητης περιουσίας, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κλπ.

Υπογραμμίζεται ότι σε όλα τα Roadshows θα υπάρξει εκδήλωση για την ελληνική διατροφή με τη συμμετοχή Ελλήνων μαγείρων και προβολή ελληνικών προϊόντων, ενώ τα συγκεκριμένα γεγονότα θα καλυφθούν ενδελεχώς από τα τοπικά ΜΜΕ.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι πριν τη διενέργεια κάθε roadshow πραγματοποιείται Gala Dinner στο πλαίσιο του οποίο καλούνται προσωπικότητες της κάθε χώρας με τη συμμετοχή των εκθετών.

Η διεθνής ενημερωτική περιοδεία της Real Travel Media Group στις παραδοσιακές και στις νέες, για τον ελληνικό τουρισμό, αγορές τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της ΕΤΑ, του ΚΕΔ, του ΟΠΕ-Kerasma, ενώ έχει την υποστήριξη του Ελληνοβρετανικού, του Ελληνορωσικού και του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου.


GREEK TOURISM & PROPERTY ROAD SHOW_MOSCOW
« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία