Ήρθε η νέα εφημερίδα "ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ"

Εκτύπωση

Ήρθε η νέα εφημερίδα
"ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
"

Μετά την επιτυχημένη πορεία της εφημερίδας ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ήρθε η ώρα να φέρουμε εις πέρας ένα ακόμα σχέδιο που ο ¨Όμιλος AGORA (Εκδοτικός Όμιλος Επιχειρήσεων Κασιμάτη) είχε ανακοινώσει από τριμήνου.

Την περασμένη εβδομάδα το επιτελείο της εφημερίδας μας αποφάσισε την έκδοση της νέας εφημερίδας του Ομίλου, της "ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ".

Η νέα αυτή εφημερίδα προορίζεται να επιτελέσει για το Νομό Ηρακλείου το ίδιο έργο και να πορευτεί στον ίδιο «δρόμο» που η ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ χάραξε πριν από καιρό.

Ενενήντα χιλιάδες (90.000) αντίτυπα ανά έκδοση είναι ο αριθμός που υπολογίζεται να εκδίδεται για να καλυφθεί, δωρεάν όπως πάντα, ο τεράστιος όγκος αναγνωστών του Ηρακλείου. Το τιράζ αναμένεται ίσως να καλυφθεί εκτυπωτικά από 3 πιεστήρια έναντι των 2 που εκτυπώνουν σήμερα τα 40.000 αντίτυπα της ΡΕΘΕΜΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Ο αριθμός για το  Ηράκλειο ξεπερνά πλέον κατά πολύ ακόμα και πολλές Αθηναϊκές εφημερίδες. 
Τα τιράζ αντιτύπων των 2 εφημερίδων μας λειτουργούν αρθροιστικά μιας και το μεγαλύτερο μέρος της ύλης (άνω του 55%) των 2 εφημερίδων μας (θέματα Υγείας & Ζωής, Πολιτισμού, Αθλητικά, Κοινωνικά Διεθνή, Ελλαδικά κλπ) θα είναι κοινό και θα τυπώνεται ταυτόχρονα, φέρνοντας έτσι την "ΑΓΟΡΑ" στις πρώτες θέσεις σε τιράζ αντιτύπων Πανελλαδικά!!
(περίπου 130.000 αντίτυπα / έκδοση)

Η πλούσια θεματολογία θα  βασίζεται όπως πάντα στην αμιγώς τοπική επικαιρότητα ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για όλα τα Κρητικά, Εθνικά και Διεθνή θέματα.

Εξασφαλίσαμε την συνεργασία αξιόλογων συντακτών & έγκριτων δημοσιογράφων από το Ηράκλειο, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Ρεθυμνιώτες συνεργάτες μας, σχηματίσανε μια δημοσιογραφική ομάδα άξια να συνεχίσει την ανεξάρτητη φωνή της εφημερίδας και να καταγράψει την Ηρακλειώτικη επικαιρότητα με το γνωστό μας ήθος, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που διακατέχει το συλλογικό πνεύμα της ομάδας μας. 

Η δυναμική της εφημερίδας μας ως free-press είναι ότι:

  • παρουσιάζει τα θέματα συνοπτικά σε πλήρη μορφή. Αυτό σημαίνει ότι ενώ σε μια ημερήσια εφημερίδα διαβάζει κανείς αποσπασματικά και περιμένει την επόμενη ημέρα να μάθει την εξέλιξη, στην ΑΓΟΡΑ (ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ & ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ) ο αναγνώστης έχει συνοπτική και ολοκληρωμένη εικόνα των θεμάτων που τον αφορούν.
  • Η αρθρογραφία δεν είναι εκ του προχείρου γραμμένη όπως συνηθίζεται σε μια  ημερήσια λόγω έλλειψης χρόνου αλλά είναι αρκούντος επιμελημένη διότι έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας να εξετάσουμε, ερευνήσουμε, συντάξουμε και τέλος παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που παίρνετε στα χέρια σας.

Την ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ θα την διανέμουμε με τους ίδιους σχεδόν (όπως και στο Ρέθυμνο) τρόπους δωρεάν διανομής:

1)Με το γνωστό πλέον σύστημα  ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ διανομής σε όλα:
τα σπίτια, καταστήματα, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους ψυχαγωγίας, ξενοδοχεία, τράπεζες, οργανισμούς κλπ σε όλη τη πόλη του Ρέθυμνου και τα προάστια της.

2)
Με δικά μας συνεργεία διανομής στα 200 περίπου χωριά του νομού Ηρακλείου, σε κεντρικά καφενεία, mini markets & δημόσιες υπηρεσίες, κλπ.

3)
Σε μεγάλο αριθμό συνδρομητών εντός & εκτός Κρήτης.

4)
Στα ιδιόκτητα στάντς μας (stands-σκαλιέρες) "Δωρεάν Διάθεσης" και χωρητικότητας 500 αντιτύπων τα οποία θα βρίσκονται στα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Ηρακλείου αλλά και σε αρκετά κομβικά σημεία του Νομού. 

Η νέα μας καινοτομία είναι ότι στα Ηρακλειώτικα στάντς θα τοποθετούνται πλέον και οι εφημερίδες του Ρεθύμνου σε αρκετά μικρότερο βέβαια αριθμό αντιτύπων.
Έτσι η δυνατή - μέσω της ΡΕΘΕΜΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ - φωνή του Ρεθύμνου θα ακούγεται και στον νομό Ηρακλείου με ότι με αυτό συνεπάγεται θετικά.

Το ίδιο θα συμβεί και στα Ρεθυμνιώτικα στάντς τα οποία θα εφοδιάζονται και αυτά με τη σειρά τους και με τις Ηρακλειώτικες εφημερίδες ούτως ώστε να ενημερώνεται το αναγνωστικό μας κοινό δωρεάν για όλα τα θέματα της Κρήτης ... από «πρώτο χέρι»!!

Όσων αφορά το ηλεκτρονικό μέρος της ενημέρωσης μέσω του Agorapress.gr ΔΕΝ αλλάζει σχεδόν τίποτα!
Προστέθηκε ήδη η νέα κατηγορία «Ηράκλειο» στην αριστερή στήλη του news portal (ηλεκτρονικής εφημερίδας) και με κάποιες απλές αλλά ουσιαστικές αλλαγές οι αναγνώστες μας θα πλοηγούνται με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία όπως και πριν σε όλες τις κατηγορίες είτε αφορούν επικαιρότητα προερχόμενη από το Ρέθυμνο είτε από το Ηράκλειο.

Το AGORATV θα ακολουθήσει την ίδια ακριβώς λογική και σε «ανύποπτο» χρόνο, θα γίνουν οι αλλαγές κατά τέτοιο τρόπο που μέσω του AGORATV στο ίντερνετ θα παρουσιάζονται και τα νέα τηλεοπτικά μας θέματα από το Ηράκλειο.

Αγαπητοί μας αναγνώστες,
συνεχίζοντας το δύσκολο δρόμο που πριν από ενάμιση περίπου χρόνο τραβήξαμε, προσπαθούμε για το καλύτερο προσφέροντάς σας διαρκώς καινοτόμες ιδέες που σήμερα όλοι διαπιστώνεται «δια γυμνού οφθαλμού» ότι οι άλλες παραδοσιακές εφημερίδες που βρίσκονται στο χώρο πολλές δεκαετίες πριν από εμάς, ακολουθούν!
Αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση των προσπαθειών μας.

Ξεκινήσαμε εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών και χωρίς δανεισμό, χωρίς επιδοτήσεις και χωρίς άλλες «εξωγενείς στηρίξεις» καταφέραμε να ορθοποδήσουμε με "όπλο" την ειλικρίνεια και με στήριξη τη μεγάλη αγάπη που απλόχερα εσείς μας προσφέρατε.

Σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο Ηράκλειο.

Next ...     is      ... Χανιά!!

Μετά τιμής
Βασίλης  Κασιμάτης
Εκδότης/Διευθυντής
Δημοσιογράφος 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 21 Μάρ 2018

Αρθρογραφία