Πέντε λεπτά στη μνήμη των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων

Εκτύπωση

Πέντε λεπτά στη μνήμη των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων

Όπως κάθε Μ. Παρασκευή έτσι και φέτος η ομάδα Πρωτοβουλίας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων κάλεσε τα μέλη της και τους πολίτες του Ρεθύμνου το πρωί της Μ. Παρασκευής, να αφιερώσουν πέντε λεπτά προσευχής και περισυλλογής στη μνήμη των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Το μήνυμα που θέλει να δώσει σε όλους αυτή η πρωτοβουλία, σύμφωνα με μέλος της ομάδας, τον κ. Γιώργο Καραβιώτη, είναι να μην υπάρξουν άλλα αθώα θύματα τροχαίων ατυχημάτων και αυτό εξαρτάται από τον καθένα μας.

Σ? αυτήν την πρωτοβουλία ήταν παρών και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε ότι αυτή «?είναι μια μέρα μνήμης αλλά και μια μέρα υπόμνησης του τι πρέπει να κάνουν οι φορείς, η Πολιτεία αλλά και οι πολίτες για να μην θρηνούμε άλλα αθώα θύματα στην άσφαλτο». Ο κ. Μαρινάκης συνεχίζοντας μίλησε για τον τραγικό ετήσιο απολογισμό των θυμάτων και για το ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για το καλύτερο.

Την ευαισθητοποίηση όλων για τον περιορισμό του αριθμού των ανθρώπων που πέφτουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων επικαλέστηκε και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μπαγιαρτάκης που ήταν και ο ίδιος παρών στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας.

Ε.Δ. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία