Αύξηση οικονομικών εσόδων στο δήμου μας.

Εκτύπωση

αύξηση οικονομικών εσόδων δήμου μας.


του Νίκου
Νίνου
Κάθε φορέας, για να μπορεί να δραστηριοποιείται και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, οφείλει να μεριμνεί για την είσπραξη κάθε νόμιμου εσόδου του.

Σας είχαμε επισημάνει στο δημοτικό συμβούλιο, όταν αιτιολογούσαμε την καταψήφιση των προταθεισών, από σας, αυξήσεων στα δημοτικά τέλη κλπ, ότι οφείλετε να σταματήσετε να αυξάνετε την επιβάρυνση των συνεπών δημοτών που πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, και να φέρετε στο δημοτικό ταμείο τον μεγάλο αριθμό των διαφευγόντων τελών.

Τότε κάτι έδειξε ότι άρχισε να κινείται, κάνατε δηλώσεις και αποδεχόσαστε την αλήθεια των λόγων μας, υποσχεθήκατε την δραστηριοποίηση του δήμου προς τον στόχο αυτό, συστάθηκε μια διαδημοτική επιτροπή, η οποία συνεδρίασε μόνο μία φορά, και μετά σιγή!

Την επιτροπή την «αποκοιμίσατε», και το θέμα ξεχάσθηκε!

Οι σχετικές ευθύνες είναι όλες δικές σας, και θα τις εισπράξετε .

Εμείς συνεχίζοντας τις υποδείξεις των (αυτονόητων!) υποχρεώσεων σας, με την παρούσα αίτηση μας, θα σας επισημάνουμε άλλη μια αιτία διαφυγής νομίμων εσόδων του δήμου μας, τα οποία, οφείλετε, να αποκαταστήσετε με κάθε νόμιμη προσπάθεια σας.

Συχνά, και σεις, επικαλείσθε ότι ο δήμος προσφέρει υπηρεσίες για πολλαπλάσιο αριθμό πολιτών, εκείνων που είναι δημότες του.

Το ίδιο πρόβλημα έχουν, προφανώς, και όλοι οι, κεντρικοί, δήμοι της χώρας.

Πολλοί από αυτούς προσπαθούν να αποκαταστήσουν την χρειαζούμενη, λογική και νόμιμη εξισορρόπηση, δηλ το κλείσιμο αυτού του ανοίγματος των αριθμών, μεταξύ δημοτών και κατοίκων του δήμου.

Σας υποδεικνύουμε την «εκστρατεία», ώστε όλοι οι κάτοικοι του δήμου να γίνουν δημότες του, με ότι αυτό συνεπάγεται για το δημοτικό ταμείο!

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, και θεωρούμε αυτονόητη την παροχή της βοήθειας μας, όπου μας ζητηθεί.

Με τιμή
Νίκος Νίνος
δημοτ σύμβουλος
επικεφαλής της «δημοτικής κίνησης πολιτών»


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία