Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου Λιβαδιών.

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη εκφράζει την ικανοποίηση της για την προώθηση των διαδικασιών υλοποίησης ενός ακόμα μεγάλου αθλητικού έργου στο νομό μας και ειδικά στην περιοχή του ορεινού Μυλοπόταμο.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης υπέγραψε την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 την χρηματοδότηση των έργων ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου Λιβαδίων του Δήμου Κουλούκωνα.

Πρόκειται για ποσό ύψους 670.000 ευρώ, με το οποίο θα περατωθεί ένα αναγκαίο έργο υποδομής για τους νέους της περιοχής.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, την τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα σε ευθεία στίβου και την εγκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού.

Ικανοποιείται έτσι ένα σημαντικό αίτημα των κατοίκων και της νεολαίας της περιοχής, που επιθυμούν την υλοποίηση έργων και δράσεων, που θα δώσουν διεξόδους και θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ικανοποιείται επίσης ένα χρόνιο αίτημα του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κόκκινου και της Δημοτικής Αρχής, που προγραμμάτισαν το έργο, το οποίο θα δώσει νέες δυνατότητες στην Ποδοσφαιρική Ομάδα Λιβαδίων και θα λειτουργήσει για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου όλων των νέων και των παιδιών της περιοχής.

Η Βουλευτής του νομού, στο πλαίσιο των θεσμικών αρμοδιοτήτων της, θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο νομό μας και παράλληλα τις Δημοτικές Αρχές και τους φορείς, που εργάζονται συστηματικά για την ικανοποίηση των αναγκών, οι οποίες υπάρχουν σε έργα υποδομής και ανάπτυξης.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία