Πιο έντονη πλέον η παρουσία της Αστυνομίας στην Παλιά Πόλη

Εκτύπωση

Πιο έντονη πλέον η παρουσία της Αστυνομίας στην Παλιά Πόλη

Πιο ασφαλείς θα πρέπει να αισθάνονται οι πολίτες του Ρεθύμνου με τα μέτρα αστυνόμευσης που έχουν ληφθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Μανόλη Παραβολιδάκη, ευέλικτες ομάδες δικυκλιστών βρίσκονται καθημερινά πλέον στο κέντρο της Παλιάς Πόλης ώστε να μπορούν να φτάνουν άμεσα σε όποιο σημείο της χρειαστεί αστυνομική επέμβαση.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Οι δικυκλιστές βγαίνουν ανά δυάδες στις 7:30 το απόγευμα και με εναλλασσόμενες βάρδιες η αστυνόμευση υφίσταται μέχρι τις 2:00 τη νύχτα.

Στη συνέχεια όμως τη σκυτάλη παίρνουν πενταμελείς ομάδες των ΤΑΕ που περιπολούν πεζές μαζί με δύο ακόμη αστυνομικούς της Ασφάλειας και δύο της Τάξης. Τον κύκλο της αστυνόμευσης ολοκληρώνουν δύο άτομα της Τροχαίας που κινούνται και εκτός του κέντρου του Ρεθύμνου.

Η σημασία της καλής αστυνόμευσης της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, είναι πολύ   σημαντική καθώς πολλά δυσάρεστα συμβάντα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς με τσακωμούς, σοβαρούς τραυματισμούς και θύματα στους δρόμους της. Όλοι θυμούνται το θάνατο του φοιτητή Μανόλη Χoρευτάκη που πριν από ένα χρόνο περίπου, έπεσε νεκρός στο Ενετικό Λιμάνι μετά από επίθεση με μαχαίρι.

Εξ αιτίας της μεγάλης λοιπόν σημασίας ύπαρξης καλής αστυνόμευσης της Παλιάς Πόλης, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, θα ήταν πολύ απογοητευτικό να διαπιστώσουμε μετά από λίγο καιρό ότι τα μέτρα αυτά ήταν προσωρινά.


 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία