Ο κ.Λαμπίρης επισκέφθηκε τα Λιβάδια.

Εκτύπωση

Ο Κ.ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ

Το Σάββατο 11 Απριλίου ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου, καθηγητής κ. Λαμπίρης, μετέβη στο Δ.Δ. Λιβαδίων Δήμου Κουλούκωνα, ύστερα από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Λαμπίρης επισκέφθηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους, όπου του ανέφεραν τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα τόνισαν ότι η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση δε στηρίζει το αγροτικό εισόδημα, δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων και δεν ικανοποιούνται τα βασικά τους αιτήματα.

Εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την θέση του ΟΠΕΚΕΠΕ να χαρακτηρίσει ως μη επιλέξιμη, μία πολύ μεγάλη περιοχή  που μέχρι σήμερα ήταν έκταση με βοσκοτόπους.

Αυτή η θέση, όπως τόνισαν, είναι το τελικό χτύπημα για την κτηνοτροφία στην περιοχή.
Ο κ. Λαμπίρης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ με πολύ σαφήνεια έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων των Ελλήνων αγροτών.
Τέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διοχετεύσει τα απαιτούμενα  κονδύλια για την στήριξη των αγροτών, των γεωργών και κτηνοτρόφων για να πάρουν ανάσα με μέτρα ανακούφισης και να μπορούν να συνεχίσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα.
Είναι αλήθεια κατέληξε, ότι τέτοιες πράξεις θα συμβάλλουν στην αποφυγή της ερήμωσης της υπαίθρου.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία