Συνάντηση του Δήμου με τους κατοίκους Περιβολίων - Μισιρίων

Εκτύπωση

Συνάντηση του Δήμου με τους κατοίκους Περιβολίων - Μισιρίων

Διαβούλευση για θέματα που αφορούν την περιοχή Περιβολίων - Μισιρίων πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου παρουσία του Δήμαρχου Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, του Αντιδήμαρχου κ. Ματθαίου Τσιμπισκάκη, Δημοτικών Συμβούλων, της Διευθύντριας Τεχνικής Υπηρεσίας, κας Γεωργίας Κελέκη, και πολλών κατοίκων της παριοχής.

Η διαβούλευση, που κράτησε περίπου τρεις ώρες, έγινε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίων και συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και οι παρεμβάσεις ανάπλασης και αναβάθμισης που ο Δήμος έχει σκοπό να πραγματοποιήσει με εξασφαλισμένους πόρους του.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μαρινάκης, όλες οι μελέτες που ξεκινούν από το τέλος της προηγούμενης ανάπλασης, στο ύψος του ξενοδοχείου Μίνως μέχρι τον Πλατανιά, έχουν τελειώσει.


Της Ελπίδας
Δημακοπούλου
Για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου αυτού, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2009, τη Μ. Τρίτη στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής και ιδιοκτήτες που θα πρέπει να συναινέσουν και να αποζημιωθούν για την απαλλοτρίωση που θα χρειαστεί να γίνει σε κάποια τμήματα της ιδιοκτησίας τους.

Η ανάπλαση της μεγάλης πλατείας στην περιοχή των 110 Μαρτύρων, του παραλιακού μετώπου περιβολίων αλλά και διάφορα άλλα σημεία παρεμβάσεων μικρότερης εμβέλειας στην περιοχή αυτή, αποτέλεσαν επίσης θέματα συζήτησης στη συνάντηση με τους κατοίκους Περιβολίων - Μισιρίων.


  


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 20 Μάρ 2018

Αρθρογραφία