Η Νομαρχία Ρεθύμνου στο 3ο φεστιβάλ ελιάς & ελαιόλαδου.

Εκτύπωση

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ 3ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συμμετέχει και φέτος στο 3ο Φεστιβάλ Ελιάς & Ελαιολάδου, που πραγματοποιείται 10 - 12 Απριλίου 2009 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

Στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα ελιάς και ελαιολάδου, που παράγονται στο Νομό μας από επιχειρήσεις τυποποίησης και συνεταιρισμούς και τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητάς τους.
Μεταξύ των προϊόντων αυτών είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που εξάγεται σε πολλές χώρες της υφηλίου και έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, ελιές και τυποποιημένα προϊόντα.

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το ελαιόλαδο και την ελιά διοργανώθηκε φέτος για τρίτη φορά και συμμετέχουν σε αυτή Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Δημόσιοι Οργανισμοί, Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, εταιρίες παραγωγής επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου κ.α, ενώ μεταξύ των επισκεπτών της ήταν πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο, προμηθευτές ξενοδοχείων και χώρων σίτισης.« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία