Οι Νομάρχες των τριών Νομών της Κρήτης και ο Δήμαρχος Αρκαδίου επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Κρητών Σύρου.

Εκτύπωση

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1860
ΕΔΡΑ : Τ.Θ. 139  ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ  Τ.Κ. 841 00
e-mail : syllogoskrhtvnsyroy@yahoo.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ : 6943 898539

 

                                 
      Ερμούπολη, 05 Απριλίου 2009

Η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ - ΗΛΙΑΚΗ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Βασίλειος ΚΑΛΥΒΑΣ, η Αντιπρόεδρος κ. Αλεξία ΚΟΥΡΤΑΚΗ - ΚΕΡΑΜΙΩΤΗ, η Γραμματέα κ. Ευσταθία ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗ, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος ΠΕΝΤΑΡΑΚΗΣ, και η Ταμίας κ. Σοφία ΛΥΓΕΡΑΚΗ.

Στις 2 Απριλίου 2009 με αφορμή την Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007 - 2013 Κρήτης και νησιών Αιγαίου που διεξάχθηκε στο ξενοδοχείο "Ερμής", το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συναντήθηκε με τους Νομάρχες, Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ - ΗΛΙΑΚΗ, Ρεθύμνου κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Λασιθίου κ. Σήφη ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ, και τον Δήμαρχο Αρκαδίου κ. Εμμανουήλ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε τους κ. Νομάρχες των τριών Νομών της Κρήτης και τον Δήμαρχο Αρκαδίου, και τους εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την συνάντηση.

Έγινε ενημέρωση για το ιστορικό του Συλλόγου, τις πολιτιστικές και λοιπές δραστηριότητές του, καθώς και για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Στο τέλος της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Κρήτης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου και ανέφεραν ότι θα συνδράμουν ηθικά και υλικά στο έργο του Συλλόγου και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων με τους κ. Νομάρχες και τον κ. Δήμαρχο έγινε σε εγκάρδιο και πολύ φιλικό κλίμα.

Η συνάντηση αυτή ήταν μια πνοή ζωής για τον Σύλλογο που ελπίζει στην περαιτέρω συνεργασία με τους Φορείς της Κρήτης.

« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία