Ένα δέντρο για μια ζωή!

Εκτύπωση

Το ερχόμενο Σάββατο 4 Απριλίου 2009, στις 10 το πρωί, οι μαθητές των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Palso του Νομού μας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον: Ένα δέντρο για μια ζωή!!

Η πλατεία στην οδό Αποστολάκη (μπροστά από το 7ο Δημοτικό Σχολείο) θα πρασινίσει από τα δεντράκια που θα φυτέψουν τα παιδιά κάνοντας πράξη τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες και τις οικολογικές τους ανησυχίες, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι η ομορφιά και η φροντίδα της πόλης μας είναι υπόθεση όλων.

Η θαυμαστή αυτή πρωτοβουλία, που υποστηρίζεται από το Δήμο Ρεθύμνου, ανήκει στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso νομού Ρεθύμνης και εντάσσεται στο πλαίσια ενός συνόλου δράσεων που υλοποιεί ο Σύλλογος για το σχολικό έτος 08-09. Αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των σεμιναρίων-ομιλιών που αφορούσαν τους καθηγητές και τους γονείς, σειρά έχουν τώρα τα παιδιά που, μέσα από μαθήματα και δράσεις περιβαλλοντικού περιεχομένου στη διάρκεια των μαθημάτων τους στο φροντιστήριο, βγαίνουν στο φυσικό περιβάλλον της πόλης για να το εμπλουτίσουν με δενδροφυτεύσεις.

Η οικολογία στην πράξη λοιπόν, το ερχόμενο Σάββατο έτσι όπως θα μας την διδάξουν οι μικροί μαθητές μας!


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία