Στο Νομάρχη σήμερα εκπρόσωποι μαθητών - εκπ/κων & γονέων των σχολείων της πόλης...για το στεγαστικό.

Εκτύπωση

ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ

Τον Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκαν σήμερα εκπρόσωποι των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών της πόλης του Ρεθύμνου, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα πορεία διαμαρτυρίας αναφορικά στις ελλείψεις στη σχολική στέγη όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκε και η αρμόδια Αντινομάρχης κα Γιάννα Κεφαλογιάννη - Μπιρλιράκη, επιδόθηκαν στο Νομάρχη ψηφίσματα με τα αιτήματα των εκπροσώπων, καθώς και ψήφισμα των καθηγητών του Γυμνασίου Ατσιποπούλου, το οποίο στεγάζεται προσωρινά σε οίκημα, που εκμισθώνει η Νομαρχία.

Όπως δήλωσε ο Νομάρχης οι ελλείψεις στη σχολική στέγη του νομού είναι πραγματικά σημαντικές, ιδιαίτερα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γεγονός το οποίο έχει επισημανθεί κατά καιρούς στη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο έχει την αρμοδιότητα και διαχειρίζεται τους πόρους για τη σχολική στέγη.
Ο κ. Παπαδάκης πρόσθεσε ακόμα ότι προκειμένου να προωθηθούν λύσεις στο στεγαστικό χρειάζεται η σύμπραξη και συνεργασία όλων των δυνάμεων, αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς) και δήλωσε ότι πριν το Πάσχα η Νομαρχία θα συγκαλέσει συνάντηση για το θέμα με τη συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνου, των εκπροσώπων καθηγητών και δασκάλων, γονέων και μαθητών.

 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία