Συνάντηση Αρναουτάκη με Νομάρχη και Δήμαρχο Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Συνάντηση Αρναουτάκη με Νομάρχη και Δήμαρχο Ρεθύμνου

Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σταύρος Αρναουτάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί 27 Μαρτίου στο Ρέθυμνο μαζί με αντιπροσωπία της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης και την Γερμανίδα επικεφαλής και συντονίστρια της Επιτροπής κα. Κρελ. Η αντιπροσωπία συνάντησε στο Σπίτι του Πολιτισμού τον Νομάρχη Ρεθύμνου κ. Γιώργη Παπαδάκη και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναουτάκη, σκοπός της επίσκεψης ήταν η συζήτηση των προβλημάτων του Νομού και η προώθησή τους στα θεσμικά όργανα της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Την προσπάθεια των σοσιαλιστών Ευρωβουλευτών να αλλάξουν το πρόσωπο της Ευρώπης και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.

Δεν παρέλειψε στο τέλος να χαρακτηρίσει με λίγα λόγια την ενδεχόμενη νίκη του σοσιαλισμού στις Ευρωεκλογές ως προάγγελο της αλλαγής στην πρωθυπουργία στις επόμενες εθνικές εκλογές.

«...δεν παίζει ρόλο σε ποιο ψηφοδέλτιο θα μπει το όνομά μου, εγώ ως απλός στρατιώτης του Κινήματος θα δώσω τη μάχη μαζί με όλα τα στελέχη όπου κι αν βρίσκομαι, από οποιαδήποτε θέση για τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στις εθνικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές...». Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Αρναουτάκη όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε σε ποιο ψηφοδέλτιο θα δούμε το όνομά του.

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι υπό σκέψη βρίσκεται το ενδεχόμενο ο κ. Αρναουτάκης να μην συμπεριληφθεί στο σοσιαλιστικό ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του Ιουνίου αλλά στο ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών


 


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία