Παρουσία Μαρκογιαννάκη γιορτάστηκε η επέτειος της Επανάστασης του 21' στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Παρουσία Μαρκογιαννάκη γιορτάστηκε η επέτειος της Επανάστασης του 21΄ στο Ρέθυμνο
Την επανάσταση των ηρώων του 21΄για την απελευθέρωση του ελληνικού Έθνους τίμησαν με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου οι μαθητές των σχολείων, ο Ερυθρός Σταυρός, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και τα στρατιωτικά σώματα της πόλης του Ρεθύμνου.

Την παρέλαση παρακολούθησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και σύσσωμη η πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, προτίμησε αυτή τη φορά να παρακολουθήσει την παρέλαση του Ρεθύμνου και όχι των Χανίων, γεμίζοντας έτσι την κεντρική λεωφόρο όπου γινόταν η παρέλαση με πενήντα περίπου άντρες της προσωπικής του φρουράς.   

Μετά το τέλος της παρέλασης σε δήλωσή του, ο Αναπληρωτής Υπουργός και βασιζόμενος στην παγκόσμια οικονομική κρίση και στη δράση των ελάχιστων μειοψηφιών που επιβουλεύονται την ηρεμία του τόπου, παρότρυνε τον ελληνικό λαό να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τα αγαθά που έχουν αποκτηθεί με αγώνες και θυσίες από τους προγόνους μας χρόνια τώρα.

Δηλώσεις έκαναν στη συνέχεια και οι Βουλευτές του Νομού Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο κ. Ηλίας Λαμπίρης οι οποίοι τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία της ημέρας που τιμά τους αγώνες των επαναστατών του 21΄ ενώ πέρασαν και μηνύματα ενότητας και συλλογικότητας.   

 
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία