Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 22χρονη μητέρα

Εκτύπωση

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 22χρονη μητέρα

Σοβαρό τροχαίο με θύμα μια 22χρονη γυναίκα από το Φουρφουρά έγινε χθες 22 Μαρτίου γύρω στις επτά και τέταρτο το απόγευμα, στο 9ο χλμ της επαρχιακής οδού Ρεθύμνου Αμαρίου, λίγο μετά το χωριό Πρασσές.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τροχαίας Ρεθύμνου κ. Γιώργο Τσαχάκη, το επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα και οδηγούσε ο σύζυγός της 31 χρονών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο προστατευτικό του δρόμου και στη συνέχεια ανετράπη στη μέση του οδοστρώματος.

Στο αυτοκίνητο εκτός από το ζευγάρι επέβαιναν και τα 2 ανήλικα παιδιά τους, ένα αγοράκι 4ων χρονών και ένα κοριτσάκι 1 χρόνου.

Ο πατέρας και το κοριτσάκι, το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν δεμένο σε παιδικό καρεκλάκι, αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους ήταν επιπόλαια, δεν κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή τους σε αυτό. Το αγοράκι σοβαρά τραυματισμένο που βρέθηκε όπως και η μητέρα του, μετά το ατύχημα, έξω από το αυτοκίνητο, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όσο για τη μητέρα, στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τον. κ. Τσαχάκη, στο σημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αυτόπτες μάρτυρες. Η εκτροπή του αυτοκινήτου δεν οφείλεται σε επαφή με άλλο όχημα και επισήμανε ότι και ο δρόμος ήταν στεγνός. Τα αίτια του ατυχήματος διενεργούνται από την τροχαία Ρεθύμνου ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξολογικής εξέτασης και η πραγματογνωμοσύνη του αυτοκινήτου.

Ο Διευθυντής της Τροχαίας, επισήμανε επιπλέον, εξ? αιτίας του δυσάρεστου γεγονότος, ότι τα μέτρα ασφαλείας όπως είναι οι ζώνες ασφαλείας ή το κράνος σώζουν ζωές και πρέπει να λαμβάνονται από όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες των οχημάτων. Ο κ. Τσαχάκης δήλωσε ότι ορμώμενη η Τροχαία από τα σοβαρά τελευταία ατυχήματα που έχουν γίνει, θα σταθεί αμείλικτη απέναντι στις παραβάσεις που σχετίζονται με τη ζώνη ασφαλείας, το κράνος και τη μέθη μιας και αυτές είναι οι κύριες παραβάσεις που οδηγούν στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Ο Διευθυντής αναφέρθηκε επίσης και στα αυξημένα μέτρα που θα λάβει η Υπηρεσία για το επόμενο τριήμερο λόγω της 25ης Μαρτίου.        

« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία