Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Έ. Α. Σ. Ρεθύμνης

Εκτύπωση

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου

Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποδέχτηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου κ. Νίκος Μπιρλιράκης.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Ο Υφυπουργός έφτασε στην Ένωση συνοδευόμενος από την Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ όπως δήλωσε σκοπό έχει να επισκεφτεί όσους γίνεται περισσότερους φορείς και παράγοντες του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της Κρήτης.

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκινώντας από τα Χανιά θα καταλήξει στο Ηράκλειο όπου βρίσκεται ήδη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρης Χατζηγάκης προκειμένου να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ο ανοιχτός διάλογος για το Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής.

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι η πέμπτη κατά σειρά Περιφέρεια στην οποία πραγματοποιείται αυτός ο ανοιχτός διάλογος. Ο διάλογος με τον αγροτικό κόσμο γίνεται, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, με σκοπό την προσπάθεια ταύτισης των απόψεων των αγροτικών και κτηνοτροφικών φορέων με τις πολιτικές αποφάσεις που πρόκειται να πάρει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Παπαδόπουλου στην Ένωση, ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε ότι τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν, θα αφορούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα του Ρεθύμνου δίνοντας βάρος στον τομέα του ελαιολάδου και της κτηνοτροφίας, στα προβλήματα των πληρωμών των επιδοτήσεων, στα κολλήματα ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των παραγωγών, ενώ θα συζητηθεί και η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική του 2013.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία