Επίσκεψη του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε. στο Ρέθυμνο εν όψη της απεργίας

Εκτύπωση

Επίσκεψη του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε. στο Ρέθυμνο εν όψη της απεργίας

Το Ρέθυμνο επισκέφτηκε την Κυριακή 22 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Γιάννης Παναγόπουλος και ο Αναπληρωτής του κ. Αλέκος Καλύβης στο πλαίσιο μιας σειράς πανελλαδικών απεργιακών κινητοποιήσεων η έναρξη των οποίων έχει κηρυχθεί για τις 2 Απριλίου.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται προκειμένου, όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος «..να διατρανώσουμε τη θέλησή μας να μην επιτρέψουμε στην ασκούμενη πολιτική να μεταφέρει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων».

Τον κ. Παναγόπουλο υποδέχθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, συνδικαλιστικά στελέχη της πόλης μεταξύ των οποίων στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετικά με την οργάνωση της συμμετοχής στην απεργία.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Για εχθρικές πολιτικές από πλευράς Κυβέρνησης και εργοδοτών προς τις δυνάμεις εργασίας με πρόσχημα την κρίση, μίλησε ακολούθως ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. με αποτέλεσμα τη διόγκωση της ανεργίας και την έλλειψη μέτρων για την προστασία των εργαζόμενων και των ανέργων.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού και την άφιξη του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε. η συγκέντρωση που οργανώθηκε στο Εργατικό Κέντρο, αφιερώθηκε στις συνθήκες εργασίας των εργαζόμενων μεταναστών


     


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία