Αντίο Γιάννη.

Εκτύπωση

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ.

Ο Γιάννης Παπαντζανής Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία μόλις 37 ετών ύστερα από καρδιακό επεισόδιο (πνευμονικό οίδημα) που υπέστη στις 10 Νοεμβρίου.

Οι 11 ημέρες της παραμονής του στις εντατικές μονάδες των Νοσοκομείων Ρεθύμνου & Ηρακλείου (Βενιζέλειο), μας φάνηκαν αιώνας και ο πόνος για πολλούς από εμάς, βαρύς.
Η κηδεία έγινε στις 20 Οκτωβρίου το μεσημέρι στον Ιερό Ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη κηδεία του αγωνιστή, του ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο τόπο μας. Καθάρια, αγνή ψυχή και έμπειρος "πολεμιστής" ήταν τα λόγια πολλών για το δικό μας Γιάννη.

Δεκάδες και τα στεφάνια που έστειλαν πάρα πολλές ανώνυμες και επώνυμες οικογένειες του Ρεθύμνου και όχι  μόνο, μεταξύ των οποίων και του Πρωθυπουργού της χώρας κου Κώστα Καραμανλή.
Αβάσταχτος ο πόνος και για την οικογένεια Παπαντζανή. Ο πατέρας Χαράλαμπος, η μητέρα Ολγα, η αδελφή Πόπη και η σύζυγός του ?Αννα.

Ο Γιάννης Παπατζανής γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1971 στο Ρέθυμνο. Απόφοιτος της σχολής μηχανικών παραγωγής και δημόσιας διοίκησης του πολυτεχνείου Κρήτης. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ καιστο κόμμα της ΝΔ, στο οποίο και υπήρξε σημαντικός στέλεχος. Είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επί της δημαρχίας του Δημήτρη Αρχοντάκη, ενώ μεταξύ άλλων είχε υπηρετήσει και ως αντιδήμαρχος Ρεθύμνου. 
Μέλος  του Ροταριανού Ομίλου Ρεθύμνου επί σειράς ετών.
Διατέλεσε επίσης μεταξύ άλλων και Υποδιοικητής στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ το 2006 εκλέχτηκε στο αξίωμα του αντιπροέδρου στο εμπορικό επιμελητήριο Ρεθύμνου όπου και το υπηρετούσε επάξια έως το ατυχές αλλά και τραγικό συμβάν του καρδιακού επεισοδίου του.

Ο Γιάννης Παπαντζανής ήταν συνεργάτης και της "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ" με αξιόλογα άρθρα που πάντα τύχαιναν των κολακευτικότερων σχόλιων από τους αναγνώστες μας.

Γιάννη ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία