Σύσκεψη στη Νομαρχία για την κατανάλωση αλκοολ από τους ανήλικους.

Εκτύπωση

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

18-03-2009

Πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία υπό την προεδρία της Αντινομάρχη Ρεθύμνου, κας Γιάννας Κεφαλογιάννη ? Μπιρλιράκη, σύσκεψη με θέμα την κατανάλωση αλκοόλ από τους ανήλικους μαθητές, σε συνέχεια της συνάντησης, που είχε πραγματοποιηθεί στη Νομαρχία τον προηγούμενο μήνα με αφορμή το έγγραφο του Συντονιστικού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείων της πόλης.

Στην συνάντηση αποφασίστηκε να ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την τήρηση του Νόμου που αφορά στην λειτουργία και διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους και ενόψει της εορτής της 25ης Μαρτίου.
Επίσης αποφασίστηκε να επεξεργαστεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος με τη στήριξη της επιστημονικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, δράσεις που θα αφορούν στην οικογένεια, το παιδί, το σχολείο και την κοινωνία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Μανώλης Παπυράκης,, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Μανώλης Αναγνωστάκης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Παρασύρης, εκπρόσωποι του Συντονιστικού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείων της πόλης, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Δασκάλων και της Διεύθυνσης Πολιτισμού της Νομαρχίας.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία