Συνεδρίαση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας " Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας"

Εκτύπωση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ «ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»

Συνεδρίασε στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου το διοικητικό συμβούλιο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας».

Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συμμετέχουν ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης (πρόεδρος),
η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη,
ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης,
ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Σήφης Αναστασάκης,
καθώς και ο καθηγητής του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας κα. Ζωή Νόβακ.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση για τις μέχρι τώρα δράσεις της εταιρείας, καθώς και η λήψη αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των επόμενων δράσεων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα δικτύωσης της εταιρείας, καθώς σκοπός της είναι να αυξήσει τη φήμη της Κρητικής Διατροφής και των τοπικών προϊόντων ως προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Σε αυτά τα πλαίσια οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να αποτελέσει το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας το μηχανισμό που θα πετύχει τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού, μια ανάπτυξη που θα βασίζεται στα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν και διαφοροποιούν την Κρήτη.

Με τη δύναμη και το κύρος των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων θα εξασφαλίζεται η ενιαία και οργανωμένη προβολή της Κρήτης και θα ενισχύεται η φήμη και η αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών της.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία