Ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χάρης Καστανίδης στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Ο  Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χάρης Καστανίδης στο Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο επισκέφτηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Χάρης Καστανίδης με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου του κ. Γιώργου Καλογεράκη βασισμένο σε «... μια από τις πιο συγκλονιστικές μορφές της Κρητικής Αντίστασης ενάντια στον άξονα της κατοχής», όπως αποκάλεσε ο κ. Καστανίδης τον Γιάννη Δραμουντάνη, τον λεγόμενο και Στεφανογιάννη.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Τον κ. Καστανίδη υποδέχθηκαν ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ηλίας Λαμπίρης, ο πολιτευτής κ. Μανόλης Όθωνας, στελέχη του κόμματος στο Ρέθυμνο και αντιπρόσωποι της νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, ο Βουλευτής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε., κάλεσε όλο τον Κρητικό λαό «...να ξαναδείξει το ίδιο αντιστασιακό πνεύμα εναντίον μιας κυβερνητικής πολιτικής», όπως χαρακτηριστικά είπε, απαριθμίζοντας στη συνέχεια τα τρωτά σημεία της Κυβέρνησης Καραμανλή που σύμφωνα πάντα με τον κ. Καστανίδη, έφεραν τη χώρα σε αδιέξοδο.
Θυμίζοντας ομιλία προεκλογικής περιόδου, ο Βουλευτής συνέχισε να παρακινεί τους κρήτες να λειτουργήσουν προοδευτικά προκειμένου να κερδιθεί η μάχη για μια διαφορετική πορεία της χώρας, υποδεικνύοντας βεβαίως ως ικανό για κάτι τέτοιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γιώργου Παπανδρέου.
Στο νέο προγραμματικό πλαίσιο του κόμματός του αναφέρθηκε στη συνέχεια ο κ. Καστανίδης που το χαρακτήρισε σαφές, συγκεκριμένο, το οποίο περιέχει νέα οικονομική ώθηση, τιμά τον έλληνα πολίτη και επαναφέρει το χαμένο κοινωνικό κράτος.
Τέλος, ο κ. Καστανίδης έκλεισε ζητώντας την συμπαράσταση των Κρητικών στον αγώνα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ώστε να μπορέσει να κάνει πράξη το προγραμματικό του πλαίσιο.


    


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία