Συνάντηση της Όλγας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κ.Παραβολιδάκη

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη είχε εθιμοτυπική συνάντηση την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009 με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Ταξίαρχο κ. Μανώλη Παραβολιδάκη στο γραφείο του.

Η Βουλευτής του Νομού καλωσόρισε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή στο Ρέθυμνο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Με την ευκαιρία της συνάντησης τους η Βουλευτής και ο Αστυνομικός Διευθυντής συζήτησαν εκτενώς τα θέματα της αρμοδιότητάς του με έμφαση στην πορεία υλοποίησης του σχεδίου αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού και στην αντιμετώπιση του προβλήματος στελέχωσης των υπηρεσιών, που διαπιστώνεται και σε τοπικό επίπεδο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη του Ρεθύμνου, που αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα καθώς το σημερινό κτίριο είναι παλαιό και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες λειτουργίας ενός σύγχρονου σώματος ασφαλείας.

Η κ. Κεφαλογιάννη ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της για τα θέματα αυτά, εστιάζοντας στο ζήτημα του Αστυνομικού Μεγάρου, για το οποίο ως γνωστό εκκρεμεί η εύρεση κατάλληλου οικοπέδου για να ανεγερθεί.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση του θέματος αυτού ώστε να επιλυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα και να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής Αστυνομίας.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία