Η Βουλευτής κ Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινιάζει τη 1η τηλεοπτική αναμετάδοση του AGORATV

Εκτύπωση

Η Βουλευτής κ. Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινιάζει τη 1η τηλεοπτική αναμετάδοση του AGORATV

13/3/09

Το Σαββάτο στις 14/3/09 η Βουλευτής της Ν.Δ. κ Όλγα Κεφαλογιάννη είναι καλεσμένη στο studio του AGORATV σε μια συζήτηση «τετ α τετ» με τον Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού μας κ. Βασίλη Κασιμάτη.

Η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει θέματα της επικαιρότητας, ενώ κυρίαρχο αντικείμενο σχολιασμού θα αποτελέσει και η γενναία προσφορά του οικοπέδου του Δήμου για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, το οποίο έγινε αρχικά  αποδεκτό σήμερα από το Διευθυντή της ΔΕΠΑΝΟΜ και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου που βρέθηκαν εκεί. 

Με την ευκαιρία της συνέντευξης το AGORATV εκτός της μαγνητοσκοπημένης ανάρτησης στην ιντερνετική πλατφόρμα (WebTv) όπως συνήθως, θα πραγματοποιήσει και την 1η ουσιαστικά ζεύξη με τη τηλεοπτική κεραία μας στη Μαλάξα Χανιών.

Με πιο απλά λόγια και ακολούθως του δημοσιεύματος που κυκλοφορήσαμε προ ημερών ανακοινώνοντας την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, το AGORATV θα βγαίνει από αύριο στον «αέρα» στους Νομούς  Ρεθύμνου, Χανίων, Κυκλάδων και σε ορισμένο μόνο σημείο του Νομού Ηρακλείου.

Η συχνότητα στα UHF είναι η 37 (C37). Είναι ο γνωστός σε όλους μας XANIATV, ο οποίος σε λίγο καιρό θα μετονομαστεί σε AGORATV και με την ανοχή του τηλεοπτικού μας κοινού και τη βοήθεια των τεχνικών μας, σιγά σιγά και σε διάστημα λίγων εβδομάδων θα αποκτήσει μια νέα μορφή, αισιοδοξώντας να γίνει ο αγαπημένος τηλεοπτικός σταθμός της Κρήτης.

Το Σάββατο λοιπόν η εκπομπή θα μεταδοθεί πιθανώτατα (τεχνικών προβλημάτων επιτρέποντος...) το απόγευμα στις 18.00 από τη συχνότητα 37 στις τηλεοράσεις σας από το νέο AGORATV.

Μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα  για την 1η μας επίσημη στους δέκτες σας με την κ Όλγα Κεφαλογιάννη να εγκαινιάζει το 1ο ουσιαστικά Ρεθυμνιώτικο πλήρες τηλεοπτικό κανάλι.

Το Ρέθυμνο απέκτησε τη δική του τηλεοπτική φωνή και πλέον οι Ρεθυμνιώτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα θέματα που αφορούν τον Νομό μας θα βγαίνουν στις τηλεοράσεις χωρίς «ψαλίδισμα»!!!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία