Η ΕΙΔΟΜΕΝ πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιάννη Ρίτσο

Εκτύπωση

Η ΕΙΔΟΜΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ

Η Εταιρεία Τέχνης και Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ διοργανώνει μια εκδήλωση προς τιμήν του  μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί στο «Σπίτι του Πολιτισμού» την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 και ώρα 8:00μ.μ.

Όπως είναι πλέον γνωστό το έτος 2009 έχει ανακηρυχτεί από το Υπουργείο Πολιτισμού σε έτος αφιερωμένο στο Γιάννη Ρίτσο, με αφορμή τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από τη γέννησή του. Αυτό το γεγονός δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την   ΕΙΔΟΜΕΝ  και έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για να τιμήσει τον ποιητή, τον πεζογράφο, τον θεατρικό συγγραφέα, τον ηθοποιό, το χορευτή, τον άνθρωπο.  

Στην εκδήλωση θα απαγγελθούν αποσπάσματα από ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί απόσπασμα από ταινία - αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του, θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματά του, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε και έρθουμε πιο κοντά σ?αυτήν την πολυσύνθετη προσωπικότητα που σφράγισε, με την παρουσία και τη δραστηριότητά της, το χώρο των γραμμάτων και των τεχνών της Ελλάδας του 20ου αιώνα.

Περισσότερα για την εκδήλωση αυτή θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.        

Ελευθερία Γ. Γιακουμογιαννάκη

Υπέθυνη Δημοσίων Σχέσεων


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία