Εξάρθρωση επταμελούς σπείρας από την Αστυνομία Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Εξάρθρωση επταμελούς σπείρας από την Αστυνομία Ρεθύμνου

Μια ακόμη εξάρθρωση σπείρας, επταμελούς αυτή τη φορά, φαίνεται πως προσθέτει στο απόλυτα επιτυχημένο ενεργητικό της η Αστυνομία Ρεθύμνου. Για την εξάρθρωσή της έδωσε Συνέντευξη Τύπου ο Διοικητής της Ασφάλειας Ρεθύμνου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 11ης Μαρτίου κατά τη διάρκεια περιπολίας της Αστυνομίας, συνελήφθησαν ένας Αλβανός 20 ετών, μία ημεδαπή κάτοικος Ρεθύμνου 25 ετών και ένας ημεδαπός επίσης κάτοικος Ρεθύμνου 30 ετών, για διάρρηξη σε περίπτερο του Ρεθύμνου.

Η λεία τους ήταν μεγάλος αριθμός πακέτων τσιγάρων και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Με την κατηγορία διακεκριμένων κλοπών βαρύνονται οι δράστες αφού καθώς προέκυψε συμμετείχαν σε επιπλέον πέντε κλοπές από τις 28 Ιανουαρίου του 2009 έως και σήμερα.
Η 25χρονη κοπέλα που συνελήφθη, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών αλλά και για τη συμμετοχή της σε ληστεία κοσμηματοπωλείου για την οποία θα δικαστεί από το τριμελές πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου στις 13 Μαρτίου 2009. 

Ο αριθμός της σπείρας συμπληρώνεται με ακόμη τέσσερα άτομα από τα οποία τα τρία, που είναι ημεδαποί, συμμετείχαν στις παραπάνω κλοπές, δεν έχουν όμως συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Tο τέταρτο άτομο, 48 ετών και αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ο 48χρονός αν και δεν συμμετείχε στη διάρρηξη του περιπτέρου, είχε παραλάβει από τον προαναφερθέντα ομοεθνή του, μεγάλο αριθμό πακέτων τσιγάρων τα οποία διέθετε προς πώληση.
Σύμφωνα με τον κ. Μουρτζανό «...η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι συμμετείχαν και σε άλλες κλοπές».
  


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 24 Μάι 2018

Αρθρογραφία