Προμήθεια 250 νέων κάδων ανακύκλωσης

Εκτύπωση

Με επιτυχία εφαρμόζεται το Πρόγραμμα ανακύκλωσης στο Ρέθυμνο γεγονός που επιβεβαιώνεται με την προμήθεια 250 νέων κάδων ανακύκλωσης από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα  με τα συγκριτικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Υπηρεσία,  πέρυσι κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος ? Σεπτέμβριος 2007 περισυλλέγησαν  993 τόνοι ανακυκλώσιμου υλικού ( πλαστικό, μέταλλο, γυαλί, χαρτί) ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2008 συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν για ανακύκλωση 2.554 τόνοι.

Η υπηρεσία παρέλαβε τους 250 νέους μπλε κάδους και ξεκίνησε τη σταδιακή τοποθέτησή τους σε σημεία της πόλης όπου ήδη υπάρχουν κάδοι σύμμεικτων απορριμμάτων, με στόχο την επέκταση του Προγράμματος τόσο στην πόλη όσο και στους Οικισμούς του Δήμου Ρεθύμνου.

Η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ανταποκρίνεται πάντα θετικά στη συνεργασία της με το Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη και τον Υπεύθυνο σε θέματα Καθαριότητας ? Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τάσο Παπαδουράκη που προωθεί το Πρόγραμμα της Ανακύκλωσης το οποίο, είναι φανερό ότι υποστηρίζεται με θέρμη από τους Ρεθύμνιώτες.

Ελπίζεται ότι η ανακύκλωση στην πόλη μας θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στο εγγύς μέλλον και προγραμματίζεται  από τη νέα χρονιά η προμήθεια και άλλων κάδων ώστε να εξυπηρετούνται ευκολότερα οι κάτοικοι κι επισκέπτες της πόλης μας.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 18 Μάρ 2018

Αρθρογραφία