Προετοιμασίες για το Αναγεννησιακό Φεστιβαλ και όχι μόνο!

Εκτύπωση

Προετοιμασίες για το Αναγεννησιακό Φεστιβαλ και όχι μόνο!

Καλοκαίρι άρχισε να μυρίζει όχι μόνο εξαιτίας της λιακάδας των τελευταίων ημερών που μας έκανε να ντυθούμε πιο ανάλαφρα αλλά και επειδή μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι έχουν αρχίσει να γίνονται πιο εντατικές πλέον οι επαφές και οι συζητήσεις για την φετινή διοργάνωση του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ που γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ρέθυμνο.
Πέφτοντας τυχαία πάνω στην επίσκεψη του ηθοποιού κ. Φαίδωνα Γεωργίτση στο Δημαρχείο Ρεθύμνου προκειμένου να συναντήσει την Δημοτική Σύμβουλο και εντεταλμένη για τα πολιτιστικά κ. Πέπη Μπιρλιράκη, ρωτήσαμε για τις προετοιμασίες του Αναγεννησιακού αλλά και για τον λόγο της επίσκεψης του κ. Γεωργίτση.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας είπε η κ. Μπιρλιράκη, συλλέγονται προτάσεις και γίνονται συζητήσεις με πολλούς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και του θεάτρου, όπως επίσης και με διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
Παραστάσεις και συναυλίες θα συμπεριληφθούν βεβαίως στο πρόγραμμα του Αναγεννησιακού Φεστιβάλ, τις καλοκαιρινές βραδιές του Ιουνίου και του Ιουλίου, αλλά θα συνεχιστούν και μετά τη λήξη του όπως το έργο του κ. Γεωργίτση που ανεβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια σε πολλά μέρη όλης της Ελλάδας.
Να σημειώσουμε εδώ ότι στο θέατρο Ερωφίλη, στη Φορτέτζα, γίνονται εργασίες προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερο για τον κόσμο και τις παραστάσεις που θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου 

          


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία