Αστυνομικό Δελτίο

Εκτύπωση


Την 14.00 ώρα της 11-03-2009, σε αγροτική τοποθεσία του Δ.Δ. Αγγελιανών του Δήμου Γεροποτάμου, ένα άτομο για αγροτοκτηνοτροφικές διαφορές απείλησε με πυροβόλο όπλο ένα άλλο άτομο, ρίχνοντας μία προειδοποιητική βολή, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν προφανώς για εκφοβισμό, και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ανωτέρω δράστης ο οποίος αναζητείτο, παρουσιάστηκε αυθορμήτως στο Τ.Α. Ρεθύμνου  μεσημβρινές ώρες της σήμερον και συνελήφθη, προκειμένου με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, να οδηγηθεί στον κο Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνης. 

Ύστερα από μεθοδική και επισταμένη προανάκριση που ενέργησε το Τ.Α. Ρεθύμνου, για υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων στο Ρέθυμνο, Αστυνομικοί του Τ.Α.- ΕΙΔΑΣΥΔΕ και Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου, συνέλαβαν τρία (3) άτομα στα πλαίσια του αυτοφώρου, και αναζητείται ένα (1), ενώ δεν συνελήφθησαν δύο (2) λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Ανωτέρω άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα και ένας αλλοδαπός, από κοινού και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει τρεις (3) κλοπές ? διαρρήξεις Μίνι-Μάρκετ και ενός περιπτέρου.
Σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν στην κατοχή του ενός δράστη, μία μοτοσυκλέτα η οποία είχε κλαπεί από το έτος 2005, όπως επίσης και στην κατοχή ενός άλλου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης περιπτέρου, προϊόντα κλοπής τα οποία διέθεται προς πώληση. Ανωτέρω ανευρεθέντα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες ιδιοκτήτες.


Προανάκριση συνεχίζεται, για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία