Συνέντευξη Τύπου του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου.

Εκτύπωση

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στις 11 Μαρτίου ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος κ. Μανόλης Παραβολιδάκης.

της Ελπίδας Δημακοπούλου

Ο κ. Παραβολιδάκης μας διαβεβαίωσε αρχικά ότι έχει μια σαφή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο Ρέθυμνο καθώς είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε συσκέψεις που αφορούσαν ζητήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

«...Υπηρεσιακή πρόκληση» χαρακτήρισε ο Διευθυντής την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο οποίος έθεσε ως στόχο την εφαρμογή της νομιμότητας με σεβασμό στον πολίτη.

Ρίχνοντας το βάρος στις περιοχές που παρουσιάζουν «κάποια ιδιαιτερότητα» θα ξεκινήσει τη δουλειά του στο Νομό ο κ. Παραβολιδάκης, ενώ ο επαγγελματισμός, η σύνεση και πρωτίστως η διαφάνεια αποτελούν το τρίπτυχο των απαιτήσεών του από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Ξεχωρίζοντας ο κ. Παραβολιδάκης τα επίπεδα λειτουργίας της Διεύθυνσης στο επιχειρησιακό της επίπεδο και στο διοικητικό-οργανωτικό, διαπίστωσε ότι στο επιχειρησιακό της κομμάτι η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες της Κρήτης, καθώς οι αστυνομικοί της είναι πολύ εξειδικευμένοι σε επιχειρησιακά θέματα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το δεύτερο κομμάτι, το διοικητικό-οργανωτικό. Γι? αυτό το λόγο και για να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη βελτίωση αυτού του κομματιού της υπηρεσίας.

Τέλος ο κ. Ταξίαρχος ζήτησε να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Αστυνομία και τους πολίτες μιας και η σχέση τους είναι αμφίδρομη.     


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία