Τον Νομάρχη επισκέφθηκε ο νέος αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου.

Εκτύπωση

Το Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, επισκέφτηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου, Ταξίαρχος κ. Μανόλης Παραβολιδάκης, στο πλαίσιο των επαφών του με τις αρχές του τόπου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα, που αφορούν στην έννομη τάξη του νομού.

Ο κ. Παπαδάκης καλωσόρισε στο Νομό τον κ. Παραβολιδάκη, που κατάγεται από τον Νομό Ηρακλείου, για τον οποίο έκανε και μια σύντομη αναφορά.
Αναφέρθηκε επίσης στην καλή συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, αλλά και στο θέμα της εμπέδωσης της έννομη
o Ταξίαρχος κ. Μανόλης
Παραβολιδάκης
ς τάξης στο Νομό, το οποίο έχει πολλάκις θέσει στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, κατά τις μεταξύ τους συναντήσεις.

 Επίσης ο κ. Παπαδάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής ενός νέου αστυνομικού μεγάρου του Νομού, αλλά και στην ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου με προσωπικό.
Τέλος ο κ. Παπαδάκης ανέφερε στο κ. Παραβολιδάκη ότι η Νομαρχία θα ξεκινήσει εργασίες για τη βελτίωση των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.

O νέος Διευθυντής μετατέθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου υπηρετούσε.
Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα του Νομού μας καθώς οι 2 Διευθύνσεις Ηρακλείου & Ρεθύμνου είχαν και έχουν στενή συνεργασία στο τομέα της παραβατικότητας.
Ο Ταξίαρχος μάλιστα είχε ασχοληθεί εκτενώς στο πρόβλημα που προέκυψε στα Ζωνιανά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εγκωμιαστικά στα στελέχη που απαρτίζουν τη Διεύθυνση Ρεθύμνου σχολιάζοντας με ειδική μνεία τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της υπηρεσίας, όσων αφορά την εξάρθρωση πολλών και σοβαρών εγκληματικών ενεργειών.


 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία