Σύνδεσμος Διαδόσεως Καλών Τεχνών.

Εκτύπωση

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Διάλεξη με Θέμα

Η Κλιματική Αλλαγή
και το Αβέβαιο Μέλλον
των Παιδιών μας

Σειρά διαλέξεων με θέματα που επιλέγουν οι ίδιοι οι διακεκριμένοι ομιλητές για ότι απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο, μέσα στη μοναδική αίθουσα του Ρεθύμνου.

1η Διάλεξη
Ομιλητής: Γιάννης Φίλης
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Πρώην Πρύτανης   

Γιάννης Φίλης - Εκπαίδευση: PhD, UCLA, 1980. Engineer Degree, UCLA, 1979. MS, UCLA, 1978. Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού, ΕΜΠ, 1973. Ερευνητικά Πεδία: Στοχαστικός έλεγχος, συστήματα διακεκριμένων γεγονότων, εφαρμογές σε συστήματα παραγωγής και περιβαλλοντικά συστήματα Τομέας: Συστημάτων Παραγωγής
Εργαστήριο: Βιομηχανικής Παραγωγής με τη Βοήθεια Η/Υ (CAM)
Site Εργαστηρίου: http://www.cam.tuc.gr
Email:phillis@dpem.tuc.gr Διεύθυνση: Πολυτεχνείο Κρήτης - Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης - Πολυτεχνειούπολη 73100 Χανιά

Έχει εκδώσει δύο γνωστά περιβαλλοντικά βιβλία:

  • "Η Τελευταία Πνοή του Πλανήτη Γη", Εκδόσεις Μπουκουμάνη, 1984. Ένα βιβλίο για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη μας και τον αγώνα των εξοπλισμών.
  • "Το Λυκόφως του Ανθρώπινου Είδους", Εξάντας, Αθήνα, 1994. Οικολογικό βιβλίο. Το ίδιο βιβλίο εκδόθηκε επίσης και στα Ιταλικά από τον οίκο BIOS το 1996.
    Έχει δημοσιεύσει ποιήματα σε Ελληνικά και Αμερικάνικα περιοδικά. Μεταφράσεις των ποιημάτων του κυκλοφορούν στα Γαλλικά και Γερμανικά. Έχει λάβει πολλά βραβεία στην Ελλάδα για το λογοτεχνικό του έργο καθώς και το βραβείο Harry Kurnitz Literary Award δύο φορές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA).

    Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009, 7μ.μ. 
Αίθουσα Ελληνικού Ωδείου
Βερνάδου 1, Ρέθυμνο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία