Εκδήλωση για τις εργαζόμενες της νομαρχίας.

Εκτύπωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ

11/3/09

Εκδήλωση αφιερωμένη στις εργαζόμενες των Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στην Νομαρχία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, υποδεχόμενος τις εργαζόμενες της Νομαρχίας αναφέρθηκε στην προσφορά τους στο έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και στην ομαλή λειτουργία του Θεσμού.
Επίσης τόνισε τον πολλαπλό ρόλο της Γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία, ως μητέρας, συζύγου και εργαζόμενης, που στηρίζει ηθικά αλλά και οικονομικά πλέον την οικογένειά της. Πρόσθεσε επίσης ότι το δικαίωμα στην εργασία, το οποίο κατακτήθηκε ύστερα από πολύχρονους και κοπιαστικούς αγώνες, είναι αναφαίρετο για τις Γυναίκες καθώς επίσης και η ισότητα των δύο φύλων.

Οι Γυναίκες, τόνισε ο κ. Παπαδάκης, κάθε μέρα αποδεικνύουν με την ισχυρή παρουσία τους στην κοινωνία ότι αποτελούν δύναμη προόδου και δημιουργίας, πετυχαίνοντας να συντονίζουν και να φέρουν σε πέρας παράλληλες δραστηριότητες, ικανότητα στην οποία, κατά κοινή ομολογία, υστερεί ο αντρικός πληθυσμός.

Κατά την εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Αντινομάρχες Ρεθύμνου, κα Ζωή Σιταρένιου - Μπριλλάκη και κα Γιάννα Κεφαλογιάννη - Μπιρλιράκη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Μανώλης Παπυράκης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Άννα Ζαχαριουδάκη - Ραπτάκη και ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, κ. Συμεών Γιαννάκης, μοιράστηκαν κόκκινα τριαντάφυλλα σε όλες τις παρευρισκόμενες.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 17 Μάρ 2018

Αρθρογραφία