Έκρηξη βόμβας σε κομμωτήριο ξενοδοχείου στο Καβρό

Εκτύπωση

Έκρηξη βόμβας σε κομμωτήριο ξενοδοχείου στο Καβρό

Το σημείο της έκρηξης με εμφανή τα σημάδια
της ολικής καταστροφής του κομμωτηρίου

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της 7ης Μαρτίου στο κομμωτήριο του ξενοδοχείου «Απόλλων» στον Καβρό και το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Η ώρα ήταν περίπου 4:00 τα ξημερώματα όταν σείστηκε ολόκληρη η περιοχή από τον δυνατό κρότο του μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην πόρτα του καταστήματος.

Από το οστικό κύμα που δημιουργήθηκε έσπασε και πολλά παράθυρα των σπιτιών που βρισκόνταν στην απέναντι μεριά του δρόμου.
Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον κ. Ιωάννη Κοκκολάκη, που έφτασε στο σημείο για να διαπιστώσει την ολική καταστροφή της περιουσίας του και ο οποίος μίλησε, μέσα στην μεγάλη του συγκινησιακή φόρτιση και στην κάμερα του AgoraTV.

 
Ρεπορτάζ: Βασίλης Κασιμάτης
          Ελπίδα ΔημακοπούλουΟ κ. Κοκολάκης είπε πως το πιο πιθανό είναι να οφείλεται αυτή η επίθεση σε αντιζηλία καθώς το κομμωτήριο είχε ανακαινιστεί πριν από ένα χρόνο περίπου, επενδύοντας ένα υψηλό χρηματικό ποσό προκειμένου να δημιουργήσει έναν άρτια εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο.
 Στη συνέχεια και όσοι τον γνωρίζουν μας μίλησαν με πολύ καλά λόγια. Από τα συφραζόμενα φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης δεν είχε ποτέ διαφορές με άτομα του υποκόσμου.

Να σημειώθεί ότι το εν λόγω συμβάν αποτελεί ένα μεμονωμένο μεν αλλά πρωτοφανές δε, περιστατικό για την περιοχή σύμφωνα και με τον Διοικητή του Α.Τ. Κρυονερίδας (Βρυσών) που μίλησε στην εφημερίδα και τον σταθμό μας. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση παρουσιάζει το γεγονός ότι, όπως διαπίστωσαν οι εμπειρογνώμονες από τον μηχανισμό που βρήκαν, το χτύπημα στήθηκε από επαγγελματίες.
Επιπλέον πρέπει να επισημάνουμε ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και η συγκεκριμένη περιοχή σε λίγο θα σφύζει από τουρίστες λόγω των πολλών ξενοδοχείων που διαθέτει.
Τελικά θα πρέπει να αναρωτηθούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτού του είδους η τρομοκρατία που τελευταίως ταλανίζει την Κρήτη καταστρέφοντας περιουσίες και γεμίζοντας ανασφάλεια τον κόσμο.
Ποια είναι τα αίτια αυτής της δραματικής εξέλιξης και ποιος είναι αυτός που μπορεί να κάνει κάτι και να συγκρατήσει αυτή την ξέφρενη πορεία των εμπρησμών, δολιοφθορών και των πληρωμένων επιθέσεων κατά ιδιοκτητών επιχειρήσεων & καταστημάτων.

Τελικά από ότι φαίνεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Χρήστος Φράγγου,
ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής
Κρήτης, Υποστράτηγος
κ. Χρήστος Φράγγου
  δεν μας τα είπαν και πολύ καλά στο Εγκληματολογικό Συνέδριο που έγινε στο Ρέθυμνο πριν 3 εβδομάδες.

Τότε είχαν κάνει λόγο για την αξιόλογη πορεία και τα έργα της ΕΛ.ΑΣ. στη Κρήτη, ενώ τελικώς διαπιστώνεται ότι η εγκληματικότητα αναπτύσεται ραγδαία στο νησί μας.

Η πολιτεία οφείλει να σκύψει πάνω στο πρόβλημα με δραστικότατα μέτρα ειδάλλως η ξέφρενη αυτή πορεία θα έχει το δίχως άλλο βαρύτατες συνέπειες για το τόπο μας.     


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία