Έφτασε το "Βιτσέντζος Κορνάρος". Αντιδράσεις στο λιμάνι

Εκτύπωση

Έφτασε το "Βιτσέντζος Κορνάρος".
Αντιδράσεις στο λιμάνι!

Το πρωί της 7ης Μαρτίου και ώρα 8:10 κατέπλευσε στο λιμάνι του Ρεθύμνου το καράβι της ΛΑΝΕ, «Βιτσέντζος Κορνάρος», πραγματοποιώντας το πρώτο δρομολόγιο της άγονης γραμμής που καιρό τώρα συζητείται δυσμενώς.
Από το πλοίο αποβιβάστηκαν έξι ρυμουλκούμενα, δύο φορτηγά και τέσσερις επιβάτες, ενώ οι οδηγοί των ταξί που περίμεναν στην προβλήτα για να παραλάβουν τον κόσμο έφυγαν χωρίς «κούρσα».


της Ελπίδας
Δημακοπούλου
Την άφιξη του πλοίου περίμεναν και μερικοί Ρεθυμνιώτες που η ανησυχία τους για το αποτέλεσμα αυτής της σύνδεσης του Πειραιά με το Ρέθυμνο μέσω πολλών άλλων λιμανιών, τους έφερε στο λιμάνι. Μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να εκφράσουν στην κάμερα του AgoraTV, που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Δυσαρέσκεια για την ένταξη του Ρεθύμνου στο δρομολόγιο της «άγονης γραμμής», δυσαρέσκεια για το πολύωρο και επίπονο ταξίδι που τους αναγκάζουν να κάνουν από τη στιγμή που θα θελήσουν να ταξιδέψουν από το Ρέθυμνο και όχι από Χανιά ή Ηράκλειο, δυσαρέσκεια ακόμα και για τη μειονεκτική κι αν θέλετε και προσβλητική αντιμετώπιση εις βάρος του λιμανιού της πόλης μας.

Δυστυχώς όμως από την άλλη υπήρξαν και Ρεθυμνιώτες που ενώ ήθελαν να εκφράσουν τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί, δεν τόλμησαν να το εκφράσουν μπροστά στις κάμερες, φοβούμενοι πως θα προκαλέσουν αρνητικά συγκεκριμένα πρόσωπα εις βάρος τους, κάτι που φανερώνει το έντονο κλίμα τρομοκρατίας που κάνει μια μεγάλη μερίδα των κατοίκων του Ρεθύμνου να φοβούνται τους δήθεν έχοντες και κατέχοντες, καταδικάζοντας έτσι τη ζωή τους σε μια αιώνια ανοχή.

Όλα όσα έγιναν το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και τηλεοπτικώς στο AgoraTV.         


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία