Το Ευχαριστώ της Είδομεν!

Εκτύπωση

Η ΕΙΔΟΜΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση των θεατρικών παραστάσεων του έργου «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και λίγες μέρες πριν την επόμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα της, η Εταιρεία Τέχνης και Πολιτισμού ΕΙΔΟΜΕΝ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους πίστεψαν στην πρώτη της προσπάθεια να επικοινωνήσει με το κοινό.

Θερμά ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου , το Επιμελητήριο Ρεθύμνου και τον Εμπορικό Σύλλογο, όπως επίσης και τους Δήμους Ν. Φωκά, Ρεθύμνου, Φοίνικα, Κουρητών και Τυμπακίου που συμπεριέλαβαν τη θεατρική μας παράσταση στα πλαίσια των εορταστικών τους δραστηριοτήτων για τα «Χριστούγεννα 08 & Πρωτοχρονιά 09». Ευχαριστούμε ακόμα το Κέντρο Νέων του Δ. Ρεθύμνου για τη φιλοξενία του. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν τις ανακοινώσεις μας και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σκηνοθέτη Μανώλη Ζαχαράκη που συνεργάστηκε μαζί μας όπως επίσης και τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στην παράσταση αλλά και τους συντελεστές που η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη για τη δημιουργία αυτού του έργου.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ΕΙΔΟΜΕΝ σε όλον τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους φίλους, που παρακολούθησαν την παράσταση όπου και αν παρουσιάστηκε και που αγκάλιασαν με αγάπη «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».

Η ΕΙΔΟΜΕΝ πιστή στις υποσχέσεις της, δουλεύει πυρετωδώς και μέσα Μαρτίου θα παρουσιάσει τη νέα πολιτιστική δραστηριότητά της. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσο που φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του και με την ευκαιρία ανακήρυξης του έτους 2009 από το Υπουργείο Πολιτισμού σε έτος αφιερωμένο στο Γιάννη Ρίτσο, η ΕΙΔΟΜΕΝ θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση επετειακή, συμβολική και άκρως συγκινητική. Αλλά περισσότερα για την εκδήλωση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε τις επόμενες μέρες. Ευχόμαστε να σας είστε πλάι μας και αυτή τη φορά. ΕΙΔΟΜΕΝ λοιπόν! 


 


« επιστροφή στη κατηγορία Πολιτισμός

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία