Εργατικό Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στον Νομό μας & Αστυνομικό Δελτίο

Εκτύπωση

Άλλο ένα Εργατικό Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στον Νομό μας.

Σ.Αυγερινός
6/3/09

Άτυχος ήταν ένας Σύριος εργάτης 23 ετών οικοδόμος, το ατύχημα έγινε στον Δήμο Κουλούκωνα και συγκεκριμένα στο χωριό Λειβάδια.

Όπως τόνισε στη κάμερα του AgoraTV σήμερα ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νικολουδάκης Γιώργος "...χθες 5/3/09 και περί ώρας 14.10 μμ, δυστυχώς, είχαμε ένα θανατηφόρο ατύχημα ένας αλλοδαπού ονόματη ΧΑΜΙΝ ΧΙΝΤΑΝ γεννημένος το 1986, από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής έπεσε από την οικοδομή και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος" .

"...Όταν  έφτασε το ΕΚΑΒ από το κέντρο Υγειάς Ανωγείων απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια της πτώσης και του θανάτου του καθώς επίσης και η Τεχνική Επιθεώρηση από τα Χανιά από όσο γνωρίζουμε βρίσκεται σήμερα στα Λειβάδια για να διαπιστώσει και να ελέγξει τα αίτια του ατυχήματος", μας είπε ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου και μας επισήμανε τον "κώδωνα" του κινδύνου για να φτιαχτεί και εδώ στο Ρέθυμνο μια Υπηρεσία Επιθεώρησης και Ασφάλειας
.

     =====================================================

Υπόλοιπο Αστυνομικό Δελτίο της από 6/3/09

  • Μεταξύ των ωρών 21.30 ? 04.00 της 5/6-3-2009, στην Λεωφόρο Κουντουριώτη στο Ρέθυμνο, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν κατάστημα (κοσμηματοπωλείο), και αφαίρεσαν διάφορα χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας, σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ περίπου, προκαλώντας φθορές ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, κατά δήλωση παθόντα ιδιοκτήτη.

Δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Τ.Α. Ρεθύμνου.

  • Πρωινές ώρες της 5-3-2009, στην περιοχή Μασταμπά στο Ρέθυμνο, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν διάφορα χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας, τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ περίπου, κατά τη δήλωση παθόντα ιδιοκτήτη.

Δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Τ.Α. Ρεθύμνου.

 


 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία