Τα web tv στη ζωή μας

Εκτύπωση
Τα web tv στη ζωή μας

Τα ηλεκτρονικά κανάλια ή ιντερνετική τηλεόραση, αναπτύσσονται ραγδαία με εκατοντάδες χιλιάδες πλέον τηλεθεατές χρήστες του ίντερνετ από όλη την Ελλάδα και πολλά εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο, να επιλέγουν για την ενημέρωσή τους και όχι μόνο, τα web tv. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αμερική των 68%  των τηλεθεατών βλέπουν εδώ και 2 χρόνια, web tv.

Η τάση της εποχής πλέον οδηγεί στο διαδίκτυο (ίντερνετ) και ο κόσμος ολοένα και περισσότερο εμπιστεύεται τους ιντερνετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με το δεδομένο ότι βλέπει αυτό που θέλει και όχι αυτό που του σερβίρουν, όποτε το θέλει και όχι όποτε του το σερβίρουν και κυρίως από όπου θέλει (από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη) και όχι από όπου με περιορισμένη εμβέλεια, του το σερβίρουν.

Έτσι και το AgoraTV το 1ο ιντερνετικό τηλεοπτικό κανάλι στη Κρήτη (6/7 στην Ελλάδα),ως νεοσύστατος τηλεοπτικός σταθμός ακολούθησε αυτή την νέα τάση την οποία και εφάρμοσε σε μια αναβαθμισμένη ιντερνετική πλατφόρμα, συνδυάζοντας την τελειότερη τεχνολογία με το μεράκι, αποδίδοντας στην εικόνα και στους τηλεθεατές από όλο το κόσμο, που τους ενδιαφέρουν τα Κρητικά θέματα, μόνο το καλύτερο.
Λειτουργούμε λοιπόν ως οι καλύτεροι πρεσβευτές της ιντερνετικής τεχνολογίας και αυτό αποδεικνύεται εύκολα, κάνοντας μια απλή σύγκριση της δικής μας με τις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Καθημερινή αναβάθμιση που άλλοτε φαίνεται και άλλοτε όχι είναι η καθημερινή μας ενασχόληση, η οποία αποτελεί δέσμευση ότι η Κρήτη και το AgoraTV δεν παίζουν με την ποιότητα.
Παρακάτω ένα απόσπασμα της εφημερίδας "Ναυτεμπορική" που σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.


« επιστροφή στη κατηγορία Διεθνή

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία