15η Μαρτίου παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή.

Εκτύπωση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΜΙΑ ΤΙΜΗ ... ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ

Όπως είναι γνωστό η 15η Μαρτίου έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο ως η «Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή». Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αναγνωρίζοντας τον ρόλο των καταναλωτών στην λειτουργία της αγοράς και για την ενίσχυση των μεταξύ των δύο μερών σχέσεων εμπιστοσύνης, αποφάσισε να συμμετέχει και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στον εορτασμό, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης. 

Με την ευκαιρία εξάλλου του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» στις 8 Μαρτίου, ο εμπορικός κόσμος αναγνωρίζοντας την συμβολή των γυναικών στην κατανάλωση, αφιερώνει στην γυναίκα τον εορτασμό, διοργανώνοντας «Εβδομάδα Χαμηλών Τιμών» από την Δευτέρα 9 έως και το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Διαθέτοντας τα εμπορεύματα της επιχείρησής τους σε ειδικές χαμηλές τιμές για αυτές τις μέρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου καλεί τους συναδέλφους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν άμεσα και να διατηρήσουν τις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων, φροντίζοντας να υπάρχει μια μόνον τιμή και αξιοποιώντας το σύνθημα «ΜΙΑ ΤΙΜΗ ... ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ».

Καλούμε και ενημερώνουμε τα καταστήματα έγκαιρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες προσφέροντας εντός και εκτός του καταστήματός τους κάποιο κέρασμα ή κάποιο δώρο δικής τους επιλογής, όπως δωροεπιταγές, εκπτωτικά κουπόνια, εκπτωτικές κάρτες, προωθητικές ενέργειες που χρησιμοποιούν όλο τον χρόνο, τις προσφορές που ο νόμος επιτρέπει ή άλλες μεθόδους σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο κ.ά.

Αναρτώντας στην βιτρίνα του καταστήματός τους την κοινή αφίσα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της ΕΣΕΕ, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα διανεμηθεί, με κεντρικό σύνθημα

«ΜΙΑ ΤΙΜΗ ... ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συμμετέχει και αξιοποιεί τον θεσμό, μέσω της ευκαιρίας που προσφέρει ο εορτασμός γιατί πιστεύει ότι αποτελεί έμμεση διαφήμιση και του εμπορικού επαγγέλματος και θα ανακοινώσει σύντομα τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει για να αναδείξει τα άριστα συναλλακτικά ήθη που χαρακτηρίζουν την σχέση μας με τους πελάτες μας - καταναλωτές και ειδικά με τις γυναίκες, που στηρίζουν διαχρονικά την κατανάλωση.« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία