Συνάντηση της Ολγας με τον Υπουργό για τον ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Συνάντηση της Ολγας με τον Υπουργό για τον ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου


Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.
ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης
Κωστή Χατζηδάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος τους Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Γιακουμάκης και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλης Μανιουδάκης ενώ αντικείμενο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε, ήταν τα υπό ολοκλήρωση έργα στο ΒΙΟΠΑ Ρεθύμνου.

Η κ. Κεφαλογιάννη και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν τον κ. Χατζηδάκη για το μεγάλο αυτό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δημιουργήσει νέο ελπιδοφόρο περιβάλλον για τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο.


o Αντιπρόεδρος του
Επιμελητηρίου Βαγγέλης
Μανιουδάκης
Πρόκειται για έργο ξεχωριστής σημασίας, το οποίο αποτελεί βασική υποδομή επιχειρηματικής ανάπτυξης του νομού.

Τα έργα του ΒΙΟΠΑ υλοποιήθηκαν σε δύο φάσεις.
Η Α΄ Φάση ξεκίνησε στις 18-7-2007 και κατά τη διάρκεια της ολοκληρώθηκε η κατασκευή όλων των απαραίτητων δικτύων υποδομής για τη λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα τα δίκτυα ύδρευσης και το αντλιοστάσιο, τα δίκτυα Οδοποιίας, τα δίκτυα όμβριων υδάτων, τα δίκτυα ακαθάρτων υδάτων, τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και τηλεπικοινωνιών και τη μονάδα καθαρισμού αποβλήτων.

Η Β΄ Φάση των έργων ξεκίνησε στις 13/2/2008 και έως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί το Κτιριακό Συγκρότημα Κοινοχρήστων Εξυπηρετήσεων, 680 τετρ. μέτρων και τα Έργα Πρασίνου.

Ο κ. Υπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος που το έργο ολοκληρώνεται και αποδέχθηκε την πρόσκληση, την οποία του απηύθυναν η Βουλευτής του νομού και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ΒΙΟΠΑ, τα οποία προγραμματίζονται μετά το Πάσχα.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία