Ολοι στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 26!

Εκτύπωση

Ολοι στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 26!

 

Πανρεθυμνιώτικη συνέλευση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρεθύμνου Πειραιά και την πρόταση ίδρυσης νέας Ναυτιλιακής εταιρίας Ρεθυμνιώτικων συμφερόντων.

 του Βασίλη Κασιμάτη.
14/10/2008

Πυρετός μεταξύ των μελών της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας που έχει αναλάβει την ίδρυση νέας Ρεθυμνιώτικης ναυτιλιακής εταιρίας με σκοπό την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρέθυμνο - Πειραιά.

Πολύς ντόρος γίνεται στα «σαλόνια» των συζητήσεων για το αν ο Ρεθυμνιώτης είναι ώριμος πια για την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου.

Η απάντηση έχει δοθεί θετικά  δια στόματος πολλών παραγόντων του Ρεθύμνου καθώς επίσης και μεγάλης μερίδας δημοσιογράφων. «Ο καιρός έφτασε και ας είμαστε όλοι έτοιμοι να στηρίξουμε τη προσπάθεια να αποκτήσουμε ξανά το δικό μας καράβι με τις δικλίδες ασφάλειας αυτή τη φορά,  που πολλάκις έχουν ειπωθεί στο Τύπο».

Οι ίδιοι κύκλοι μάλιστα είναι αντίθετοι καθώς και αρνητικοί στα εύστοχα πυροτεχνήματα άλλων Κρητικών εταιριών που ξαφνικά τώρα θυμήθηκαν να υποβάλλουν προτάσεις για λύσεις στο φλέγον αυτό Ρεθυμνιώτικο θέμα λες και τόσον καιρό δεν υπήρχε.

Η ΑΝΕΚ μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έσπευσε να ανανεώσει στο Υπουργείο την άδεια λειτουργίας  της εν λόγω ακτοπλοϊκής γραμμής... για παν ενδεχόμενο!

Διαβάσαμε σήμερα σε  συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης, ότι ο Κος Μύρων Λαγκουβάρδος μέλος της συντονιστικής επιτροπής, έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό κανάλι λέγοντας ότι η επιτροπή "είναι ανοιχτή" όπως χαρακτηριστικά εμφανίζεται να έχει αναφέρει, στη πρόταση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΝΕΚ Κυρίου Γ. Βαρδινογιάννη να «παραχωρήσει» πλοίο με διαχείριση από τοπικό φορέα.

Η «¨ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ» στη προσπάθειά της να ερευνήσει το κατά πόσον αυτό ισχύει, συνομιλήσε σήμερα το απόγευμα με τον Νομαρχιακό Σύμβουλο, κύριο Γιάννη Νικολούδη, επίσης μέλος της συντονιστικής ομάδας, ο οποίος μας είπε τα εξής:

«Ο Κος Λαγκουβάρδος ίσως άλλο πράγμα εννοούσε από αυτό που εγγράφως διατυπώθηκε.
Στη Συντονιστική επιτροπή σας αναφέρω ότι δεν έχει επισήμως δοθεί καμία πρόταση από πλευράς ΑΝΕΚ και επιπλέον, εταιρία ακόμα δεν υπάρχει! Συνεπώς ακόμα νομικό πρόσωπο δεν υπάρχει. Είμαστε όλοι φυσικά πρόσωπα.
Όταν με το καλό γίνουμε Ναυτιλιακή εταιρία τότε και μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να εξετάζουμε οποιαδήποτε εισερχόμενη προς την νέα εταιρία πρόταση

 Ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι όταν ακούμε πυροτεχνήματα αυτού του είδους και ας προσανατολιστούμε στη γραμμή που έχει ήδη δοθεί και που δεν είναι άλλη από την Πανρεθυμνιώτικη συνέλευση που
θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο «Μελίνα Μερκούρη».
« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 25 Απρ 2018

Αρθρογραφία