Δηλώσεις Νομάρχη & Δημάρχου Ρεθύμνου για το δρομολόγιο της ΛΑΝΕ & την άγονη γραμμή

Εκτύπωση

Δηλώσεις του Νομάρχη Ρεθύμνου για το δρομολόγιο της ΛΑΝΕ & την άγονη γραμμή

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης προέβη σήμερα 25/02/2009 σε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια (και το AgoraTV) τονίζοντας για μια ακόμα φορά τη σημασία της αποκατάστασης της σύνδεσης με Ρεθυμνιώτικο καράβι και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες ο Νομός από την έλλειψη του.
του Βασίλη
Κασιμάτη


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι γνωρίζει σχετικά με το δρομολόγιο που θα εκτελέσει η ΛΑΝΕ συνδέοντας το Ρέθυμνο με τα Κύθηρα, Αντικύθηρα, Γύθειο, κλπ ο κ. Νομάρχης είπε ότι σαφή εικόνα δεν έχει και ότι επίσημα δεν του έχει ανακοινωθεί κάτι. "...Ότι γνωρίζω, το έχω μάθει από δημοσιογραφικές πληροφορίες. Όταν ξεκινήσει το δρομολόγιο θα δούμε την απήχησή του και το αν ο Ρεθυμνιώτης θα θελήσει να ταξιδέψει κάνοντας τόσες ώρες για το Πειραιά...", είπε ο Νομάρχης.

Στα ανωτέρω έρχονται να προστεθούν και οι δηλώσεις του Δημάρχου  Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη. Στο ίδιο μήκος κύματος λοιπόν ήταν και η προχθεσινή δήλωσή του Δημάρχου με τον οποίον συναντηθήκαμε  για άλλο θέμα και ο οποίος σε ερώτηση που του θέσαμε για το τι πιστεύει ότι θα επιφέρει η δρομολόγηση του "ΒΙΤΣ. ΚΟΡΝΑΡΟΣ" στο Ρέθυμνο μας χαρακτήρισε "...κερασάκι στη τούρτα" , την όλη αυτή ιστορία με το εν λόγω δρομολόγιο.

Σε άλλη ερώτηση ο Νομάρχης κ. Παπαδάκης έκανε λόγο και πάλι για τη περιβόητη μελέτη που έχει εκπονηθεί από την Νομαρχία και την περιμένουμε εδώ και μήνες.

Εξήγησε ότι η ομάδα του Πανεπιστημιακού Αθαν. Παπαδόπουλου που έχει αναλάβει την μελέτη υπέστη μεγάλη καθυστέρηση λόγω της απώλειας ενός εκ των βασικών αναλυτών/συνεργατών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από το σχήμα.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία