Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι έλαμψε στην εκπομπή "Super Star" του Star Channel!

Εκτύπωση

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι έλαμψε στην εκπομπή "Super Star" του Star Channel!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι μεταφέρει τη μαγεία και τη λάμψη του όπου υπάρχουν εκπρόσωποι του!
Μια μοναδική έκρηξη διασκέδασης είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "Super Star" στο Star Channel το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας!
Οι Ρεθυμνιώτες καρναβαλιστές έκαναν φαντασμαγορική είσοδο στο πλατό της εκπομπής, ξεσηκώνοντας την παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη και το δροσερό επιτελείο της με την αυθόρμητη και μοναδική ενέργεια τους! Η αντιπροσωπεία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ευχαριστώντας παράλληλα το Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη διεύθυνση του καναλιού για την πολύτιμη υποστήριξη που παρέχουν σε θέματα προβολής. Τα μοναδικά μάτια της Χριστίνας Λαμπίρη έγιναν... μαντινάδα και ο κόσμος που παρακολουθούσε από τους τηλεοπτικούς δέκτες εντυπωσιάστηκε από το κέφι και τη ζωντάνια των Ρεθυμνιωτών, οι οποίοι παρέσυραν σε χορό ακόμη και τους κάμεραμεν! Τη Ρεθυμνιώτικη αποστολή καλωσόρισε και η γνωστή πλέον... Πετρούλα, η οποία δε χάλασε χατίρι σε όποιον της ζήτησε μια αναμνηστική φωτογραφία, ενώ παράλληλα προέβλεψε ιδανικές καιρικές συνθήκες για το Καρναβάλι του Ρεθύμνου!
H εμφάνιση έκλεισε με την αντιπροσωπεία να καλεί τους πάντες στο Ρέθυμνο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 1ης Μαρτίου!

Με το γεγονός αυτό, ολοκληρώθηκε ένας επιτυχημένος κύκλος προβολής του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού, που ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή με την παρουσία του επικεφαλής του διαφημιστικού γραφείου της διοργάνωσης creative advertising Σίμου Προκόπη και Ρεθεμνιωτών καρναβαλιστών στην εκπομπή «παρέα με τον Ανδρέα» του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Star Channel και συνεχίστηκε την Κυριακή με την παρέλαση Ρεθεμνιώτικης αντιπροσωπείας στο καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου.
Στο Μοσχάτο έλαβε χώρα και η βράβευση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στο πρόσωπου του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη
Mαρινάκη.
Χορηγοί του ταξιδιού αυτού ήταν οι ΑΝΕΚ LINES και το ξενοδοχείο Athens Classical Acropol της Grecotel.


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία