Gay παρελάσεις. Η κοινωνία ... εάλω!

Εκτύπωση
Gay παρελάσεις. Η κοινωνία ... εάλω!
  • Η δήλωση Χρήστου Σιμαρδάνη συγκλονίζει το πανελλήνιο, απάντηση γροθιά στη ψευδο-αριστερή στήριξη των Athens Pride.

Την περασμένη βδομάδα διεξήχθη με μεγάλη «επιτυχία» το Athens pride (παρέλαση ομοφυλοφίλων) στο Σύνταγμα, με την συμμετοχή και πλήρη στήριξη των μελών  της κυβερνώσας παράταξης (Συριζα) και άλλων κυρίως αριστερών ή κι αν θέλετε... ψευδοαριστερών πολιτικών δυνάμεων.
Η παραπάνω παράγραφο βέβαια αποτελεί μια σουρεαλιστική δημοσιογραφική απεικόνιση του γεγονότος, ως τίτλο είδησης.
Η πραγματικότητα βέβαια και το τι υποθάλπει ο νέος αυτός θεσμός των Gay παρελάσεων στο κέντρο της  Αθήνας απέχει μακράν  από τους πηχυαίους τίτλους των εφημερίδων.
Εμείς δεν θα σταθούμε στην επεξήγηση των νεο-όρων ΛΟΑΤΚΙ ή LGBTQI που αφειδώς πλέον κατακλύζουν τις ειδησεογραφικές σελίδες κανιβαλίζοντας  τη παιδεία, στη προσπάθεια του απόλυτου εκφυλισμού της Ελληνικής κουλτούρας και φιλοσοφίας. Ούτε θα αναφερθούμε στις προεκτάσεις στα όσα αφορούν τις έμφυλες ταυτότητες και την θεματική εβδομάδα που «εναγωνίως» κόπτεται να θεσμοθετήσει τελευταίως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Εμείς αυτό που σας προσφέρουμε σήμερα, μέσα από τούτο εδώ το πόνημα, είναι η ερμηνεία της λέξεως, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.

Κι αυτό ως το αντίπαλον δέος στα όσα εντέχνως προσπαθούν οι «αλλότριες» δυνάμεις να περάσουν μέσω δήθεν της αναγκαιότητας για την περηφάνια των ομοφυλοφίλων, μέσω των παρελάσεων αυτών στο Σύνταγμα ήτοι Athens Pride (Pride=περηφάνια).
Ψάχνοντας στο λεξικό στη λέξη «περηφάνια» : «το θετικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος όταν έχει επιτελέσει ένα αξιόλογο έργο, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την αυτοεπιβεβαίωσή του».

Σε αυτό το σημεία θα σταθούμε υποκλινόμενοι στη δήλωση του αξιόλογου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη - gay γαρ -  που μας εξηγεί γιατί δεν είναι υπερήφανος που είναι gay.
«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες, είμαι περήφανος που έχω αυτιά . Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δε νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας», ήταν η  προ ημερών δήλωσή του στο περιοδικό TV Έθνος αναφορικά με την παρέλαση-παραφωνία στα ήθη, της περασμένης εβδομάδας.
Τέσσερα χρόνια πριν, ο γνωστός ηθοποιός  σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για τις αξίες και τις ηθικές αρχές στη ζωή, που καμία σχέση δεν έχουν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Υπό κανονικές συνθήκες, κάπου εδώ θα κλείναμε το άρθρο. Υπό κανονικές. Επειδή όμως οι υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν, μόνο κανονικές δεν είναι,  θα ανοίξουμε περισσότερο  το ζήτημα, σχολιάζοντας το παρασκήνιο των όσων επιμελώς κρύπτονται πίσω από τις απαράδεκτες αυτές παρελάσεις. Από ποιους στήνονται, γιατί στήνονται, ποιος τις επιδοτεί και που καμία σχέση δεν υπάρχει με την αναγκαιότητα της έκφανσης της περηφάνιας από την ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Καταρχήν να δηλώσουμε για μια ακόμα φορά από ετούτο εδώ το βήμα, ότι τόσο ο υπογράφων όσο και η διεύθυνση της εφημερίδας, ουδεμία αποστροφή συναισθάνονται για την ομοφυλοφιλία. Τουναντίον, αντιμετωπίζουμε τη διαφορετικότητα με εντελώς φίλιο πρίσμα, δίχως ίχνος μνησικακίας, διότι... κακό δεν υφίσταται!

Ρατσισμός, ομοφοβία.
Ακούγεται ευρέως η λέξη ρατσισμός κατά των ομοφυλοφίλων σε μια προσπάθεια να στραφούμε όλοι ενδότερα της διαφορετικότητας, εκ του μη όντως.
Αποκωδικοποιώντας το εγχείρημα περί ρατσισμού απλώς αναφέρουμε ότι πρακτικά δεν δύναται να υπάρχει ρατσισμός, καθώς η ίδια η λέξη αναφέρεται στη διαφορετικότητα της ράτσας, δηλαδή της φυλής.
 Οι gay δεν είναι διαφορετική φυλή. Διαφορετική φυλή είναι οι λευκοί από τους έγχρωμους, οι ινδιάνοι από τους μογγόλους και ούτω καθεξής.
Οι gay από τους straight διαφέρουν στη σεξουαλικές τους επιλογές, συνεπώς δεν τίθεται καν θέμα ρατσισμού.

Όσο γα την περιώνυμη ομοφοβία που ομοίως πολύ-κυκλοφορεί τελευταίως... τ΄αφήνουμε ασχολίαστο. Η εφημερίδα μας δεν ενδίδει στη προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής γλώσσας, που μοναδικό στόχο έχει την αλλοίωση της εθνικής μας ταυτότητας και την απομάκρυνσή μας από τη γνησιότητα.
Όχι, «ομοφοβικός» ο Έλληνας δεν είναι. Και εν τέλει στη χώρα μας οι ομοφυλόφιλοι ουδέποτε βρέθηκαν στο περιθώριο καθώς έτσι κυοφορείται στους ειδησεογραφικούς τίτλους.
Μια μικρή «βόλτα» από τα τηλεοπτικά show (σε καθολικό βαθμό!), το θέατρο, το κινηματογράφο και άλλες δημοφιλείς επαγγελματικές κατηγορίες, είναι αρκετή για να πείσει και τον πλέον δύσπιστο νου, ότι όχι μόνο εν υπάρχει απομόνωση και περιθωριοποίηση της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, αλλά σε ορισμένα γκλαμουράτα επαγγέλματα οι gay κυριαρχούν, αφήνοντας τους straight πολλές φορές στο ...περιθώριο. Κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Έχει μήπως δει κανείς κάποια gossip εκπομπή από τα «πρωινάδικα», όπου οι συντελεστές της να μην απαρτίζονται - ακόμα και καθ΄ολοκληρία - από gay;
Άρα, αρκούντος και ίσως και πέρα του δέοντος περήφανοι οι gay αστέρες και κατ΄επέκταση η gay κοινότητα.
Άρα, για ποια ανάγκη περηφάνιας (pride-Athens Pride, γίνεται λόγος); Για ποια απομόνωση, για ποιο περιθώριο ομιλούν εκείνοι που δόλια επιχειρούν να μας πείσουν ότι η gay κοινότητα έχει ανάγκη της προστασίας των υπολοίπων;
Ανάγκη προστασίας έχουμε όλοι εμείς - gayή straight από τους εχθρούς της κοινωνίας μας, κοινωνούς του δόλιου, του σάπιου, κοινωνούς και καθοδηγητές του διχασμού, όπου ως τέτοιος και μόνο είναι ο αυτοσκοπός των «παρελάσεων περηφάνιας» (Athens Pride). Ο εθνικός διχασμός.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που η εφημερίδα μας εξασφάλισε για συγγενές θέμα από τον γνωστό ακτιβιστή, δικηγόρο και gay Γρηγόρη Βαλιανάτο, μας ανέφερε αυτολεξεί ότι οι παρελάσεις αυτές επιδοτούνται, χρηματοδοτούνται επισήμως και από την οργάνωση του George Soros (Σώρος) εξ  Η.Π.Α.
Ρίχνοντας και μια πρόχειρη ματιά στους χορηγούς του προ ημερών Athens Pride στο Σύνταγμα, είναι αρκετό να καταλάβει κανείς τι τελικά κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Vodaphone, ΕΡΤ, Εφημερίδα των Συντακτών, Ίδρυμα Μποδοσάκη μεγάλες πολυεθνικές και πάμπολλα άλλα τέτοια μεγάλα ονόματα στη λίστα.
Που είναι όμως όλοι αυτοί οι «ψυχοπονούντες» στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας; Χορηγούν μήπως το παιδικό καρκίνο, τα αδέσποτα ζώα, τη διάσωση των εθνικών μας πάρκων; Λέω εγώ τώρα!
Mega χορηγός η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!! Και στη σκιά της... οι ομοφυλοφιλικές Μ.Κ.Ο που χρηματοδοτούνται σκανδαλωδώς από το κρατικό προϋπολογισμό για την δήθεν στήριξη της κοινότητας των «διαφορετικών», όπως οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται.

Αλήθεια, οποία αηδία να βλέπει κανείς τον τσαλακωμένο Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον κατά τα άλλα τσάρο της οικονομίας μας και υπουργό οικονομικών να κρατά τα πανό στο Athens Pride, ως εμβληματική φιγούρα, αρχιτέκτονας της «άλωσης». Ευκλείδης, ο «μπροστάρης».
Μα η Ελληνική πολιτεία έχει ανάγκη υπουργό οικονομικών και όχι κρυφο-gay σούπερ-σταρ να αναλώνονται σε επιχειρήσεις εκφυλισμού!

Οφθαλμοφανής λοιπόν  η συντεταγμένη προσπάθεια άλωσης της κοινωνίας, ηλίου φαεινότερη η διαίρεση του λαού μας, επιχειρώντας με απόλυτη επιτυχία το «διαίρει και βασίλευε».
Και λέμε απόλυτη επιτυχία αφού το «AthensPride» όντως πέτυχε το σκοτεινό σκοπό του και διαίρεσε για μια ακόμα φορά, την τέταρτη κατά σειρά τους Έλληνες πολίτες, καθώς έτσι αποτυπώθηκε ευρέως και σε υπερ-μεγέθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μίσος οι μεν εναντίον των δε. Μίσος που ουδέποτε άλλοτε υπήρχε στη κοινωνίας μας εις βάρος της διαφορετικότητας. Ίσως ελάχιστες μεμονωμένες θέσεις, ανάξιες προσοχής. Και σήμερα... σφάζονται. Και η κοινωνία μας... εάλω.

Τιμή και δόξα λοιπόν στον προαναφερόμενο gay ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη που μέσα από της ομοφυλοφιλική κοινότητα και τις δηλώσεις του, διδάσκει ήθος και αρετή!
Φανταστείτε αύριο, να ξεκινήσουν παρελάσεις μπροστά από το Ελληνικό κοινοβούλιο και οι straight διαδηλώνοντας τις ετεροκανονική τους διάθεση και μετατρέποντας τη Λεωφόρο Αμαλίας σε ένα απέραντο πεδίο οργίων.
Ούτε οι gay, μηδέ και οι straight έχουν ανάγκη να προβάλουν μέσω τυμπανοκρουσιών και παρελάσεων τις σεξουαλικές τις επιλογές. Αυτές τις κρατάμε αυστηρά για τους εαυτούς μας και κλειστές στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαράς μας.

Με τσι γειες μας...


 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία